CS:GO kampe

Se de kommende CSGO kampe og vær sikker på, at du ikke går glip af en kamp med dit yndlings counterstrike hold. Vi lister her alle kampe fra en række ligaer inden for CS:GO. Hvis du synes listen er uoverskuelig, kan du med fordel vælge den liga du ønsker at se kampe fra til venstre på denne side. Klik her for mere information omkring CSGO betting.


Vi fandt ingen kommende kampe.

CSGO kampe i TV

Det kan være træls at skulle ind på Twitch hver gang man ønsker at se en Counter Strike kamp. Kommentatorerne taler oftest engelsk og hurtigt. Det kan derfor være svært for de mindste at følge med i hvad der bliver sagt. Dette har TV2 heldigvis løsningen på, hvis du godt kan lide at følge med i de store kampe og turneringer.

Så – hvis du ligesom os elsker en god CSGO kamp, kan disse findes direkte i dit TV (altså så længe du har TV2s nye CSGO kanal). De helt store kampe sendes på TV2 Zulu, hvor de lidt mindre kampe som fx ESL Pro League sendes på den nye CSGO kanal.

Her taler værterne på danske og det er en stor fornøjelse at følge med i de sjove kommentarer fra kommentatorerne og ikke mindst de beskeder der kommer på gruppens Facebook og Twitter profil fra andre seere. De energiske kommentatorer gør bestemt ikke CSGO mere kedeligt.

Værterne er gamle CS spillere, men aktive spillere gæster også studiet en gang i mellem for at hjælpe med at kommentere på kampe – dette kunne fx være Cadian, som ofte gæster studiet. Andreas ‘JERN’ Thomsen og Niels ‘rizc’ Topp kommenterer en del af de store kampe på kanalen.

I mellem kampene sendes der sjove videoer delt fra blandt andet Astralis-lejren og andre danske teams, således at det ikke bliver kedeligt. Det eneste minus her er, at grundet de ikke fysiske turneringer pt, kommer der ikke meget nyt materiale til at underholde en i pauserne. Hvis du ser ligeså meget live CS:GO som os, vil du derfor hurtigt blive træt af reklamerne da de går i ring.