ESL Pro League

Er du også vild med at følge de bedste CS:GO hold i deres kamp om førstepladsen i ESL Pro League? Vi har samlet de kommende kampe, så du kan være sikker på, ikke at gå glip af en vigtig kamp.

Vil du prøve kræfter med CS:GO betting? Til højre for alle kampene finder du de bedste odds hos udvalgte bookmakere. På den måde sikrer vi, at du altid får bedst mulige odds på dine kampe.

Vi fandt ingen kommende kampe.

Om ESL Pro League

ESL Pro League er en europæisk turnering med Intel som hovedsponsor. ESL har en af de højeste præmiepuljer og hvert counter strike hold vil derfor gøre meget, for at få fingrerne i de $750,000 der blev vundet ved sidste turnering (sæson 13). Her var det danske Heroic der løb med sejren og de mange penge. Hvis du ikke så den sidste runde i finalen i ESL Pro League bør du gøre dig selv den tjeneste at finde det på YouTube eller Twitch. Danske cadiaN laver et af de vildeste plays set i nyere tid.

Læs: Guide til odds

Hvordan spilles ESL Pro League?

ESL Pro League spilles i gruppespil, som man kender det fra fx Champions League. De 24 hold inddeles således i 4 forskellige grupper med 6 hold i hver gruppe. Herefter spiller alle holdene i gruppen mod hinanden én gang. De bedste i gruppen går videre til playoffs som består af 5 runder i alt og munder ud i finalekampen. Playoffs er knockout hvilket betyder at tager man en kamp her, er man ude af turneringen. Alle kampene i turneringen spilles som bedst ud af 3, som man kender det fra mange andre CSGO turneringer, dog med undtagelse af finalen som spilles bedst ud af 5.

Kommende kampe

Hvis listen ovenfor er tom, skyldes det at de næste kampe ikke er annonceret endnu. Dette sker, når der ikke er et event igang. Hvis du vil se hvornår næste event går i gang kan du tjekke ESLs egen hjemmeside ud her. Så snart den nye sæson er planlagt, vil du kunne se kampprogrammet her på siden.