Tipwin

Tipwin er en mindre kendt bookmaker, men ikke desto mindre en stor udbyder af odds i Danmark. Her kan du spille på lidt af hvert, uanset hvilken sportsgren er du er til – selvom det især er fodbold, der fokuseres på. Oddsene er typisk konkurrencedygtige, og der er en god velkomstbonus til dig, der er ny bruger. 

Uanset, om ud leder efter en bookmakerplatform som ny spiller, eller du blot ønsker at udvide dine horisonter, er Tipwin et besøg værd. 

Hvad er Tipwin?

Tipwin er et maltesisk firma, men det skal du nu ikke lade dig skræmme af. De har nemlig dansk licens, hvilket vil sige, at de er godkendt af den danske Spillemyndighed. Med andre ord er der tale om et reelt firma, som du kan have tillid til. 

Tipwin blev grundlagt i 2011 og har dermed været med næsten lige fra begyndelsen af det åbne oddsmarked i Danmark. Frem til 2009/2010 var det nemlig udelukkende det statsejede Danske Spil (tidligere Dansk Tipstjeneste), der udbød bookmaking i Danmark via deres monopol. 

Bookmakeren Tipwin har altså været med i mange år, og platformen er både konkurrencedygtig på odds og med et stort udbud af sportsgrene.

Tipwin bonus

Én af de helt store fordele ved at spille hos Tipwin er deres høje velkomstbonus. Det er én af de højeste velkomstbonusser på markedet.

Du får 100% af din første indbetaling i bonus op til 800 kr. Det vil sige, at hvis du indbetaler 500 kr., får du 500 kr. i bonus. Indbetaler du minimum 800 kr., får du 800 kr. i bonus.

Din bonus indsættes automatisk på din spillekonto efter din første indbetaling – efter du har verificeret din konto vel at mærke. Indbetaler du 800 kr., vil der automatisk stå 1.600 kr. på din spillekonto – og dét er da værd at tage med. 

Vær opmærksom på, at din bonus først indbetales, når du har verificeret din konto. Se eventuelt din velkomstmail fra Tipwin (den kan ligge i spam-mappen). 

Gennemspilskrav på bonus

De fleste bookmakere har et gennemspilskrav for udbetaling af bonus for at sikre, at du ikke bare opretter en konto for at få udbetalt en velkomstbonus. Hos Tipwin er gennemspilskravet 5 x bonussen. 

Der er ydermere et krav, om at spil skal være minimum odds 1,80 for at tælle med i gennemspilskravet.

I praksis vil det sige, at hvis du får en bonus på 800 kr., skal du spille 5 x 800 kr. på spil, der har et odds på minimum 1,80 for at kunne få udbetalt din bonus.

Kombinationsspil, der tilsammen har odds 1,80 og kombinationer af prematch og livebets, tæller med i gennemspilskravet hos Tipwin, hvilket ikke er tilfældet alle steder.

Opret konto hos Tipwin

Det er simpelt at oprette en konto hos Tipwin, og det tager ikke mere end et par minutter. Du skal oplyse følgende informationer ved kontooprettelse:

 • Titel
 • Fornavn
 • Efternavn
 • Fødselsdato
 • CPR-nummer
 • E-mail adresse
 • Gade
 • Husnummer
 • By
 • Postnummer
 • Land
 • Sprog
 • Brugernavn
 • Adgangskode
 • Indbetalingsgrænse interval
 • Indbetalingsgrænse

Derudover skal du bekræfte, at du er over 18 år, og indtaste en sikkerhedskode. Ved efterfølgende login, logger du ind med NemId, hvilket også verificerer din konto.

Hvad er en indbetalingsgrænse?

I 2020 blev det ved lov vedtaget, at alle bookmakere i Danmark skal kræve en indbetalingsgrænse af deres kunder. 

Grænsen sætter du som kunde selv, og du vælger også intervallet. Du kan for eksempel sætte en indbetalingsgrænse på 1.000 kr. ugentligt for dig selv. I kampens hede kan du dermed ikke blive fristet til at indbetale mere, end du oprindeligt havde til intention.

Du kan altid ændre din indbetalingsgrænse, men der går 24 timer, før ændringen træder i kraft. Igen for at forhindre, at du i et adrenalin rush spiller en masse penge op, som du efterfølgende fortryder. 

Verificering af konto

For at få adgang til Tipwins velkomstbonus skal du verificere din konto. Verificering er for nyligt lavet om til verificering via NemId, hvilket er en klar fordel. Tidligere har deres verificering nemlig været lidt kringlet.

Tidligere verificering 

Verificeringen gik tidligere ud på at indsende billed-Id i form af pas eller kørekort. Derudover en udskrift fra banken, hvor dit navn og din adresse fremgår. Det kunne f.eks. være en regning eller en kontoudskrift. Begge dele skulle uploades til “Mine dokumenter”, som findes øverst på siden efter login. Verificeringen skulle herefter godkendes, før bonussen blev udbetalt.

Indbetalte du penge, før verificeringen var godkendt, fik du ingen bonus. Tipwin har fået en del høvl for denne procedure. I dag er den heldigvis erstattet med NemId, og verificering tager nu ganske få minutter. 

Alle bookmakere med dansk licens skal i dag kræve login via NemId. Det er altså ikke særligt for Tipwin, men generelt for danske bookmakere. 

Sådan oddser du hos Tipwin

Det er nemt at oddse hos Tipwin. Hjemmesiden er meget brugervenlig, og du er ikke i tvivl, når du navigerer rundt. Forsiden byder på en overskuelig topmenu. I venstre side finder du desuden sportsgrene, ligaer og kampe. 

Der er tænkt over designet, og brugervenligheden ligger i den meget høje ende. I højre side finder du statistikker og tidligere resultater, som du kan bruge, når du skal oddse. 

Tipwin har en app til Android og iOS og en mobilversion af hjemmesiden. Begge dele fungerer upåklageligt og er – ligesom desktop-versionen – nemme at navigere rundt i. 

Udfyld odds kupon

Ligesom hjemmesiden er meget brugervenlig, er det også meget brugervenligt at oddse. Først og fremmest skal du logge ind. Herefter kan du gå til “Sportsvæddemål”, hvor du kan se alle tilgængelige odds.

Vil du gerne spille på et livebet, er det også muligt i menuen under “Live Væddemål”. 

Alle odds ses på din kupon på skærmen i højre side. Fortryder du undervejs, er det nemt at ændre eller slette et odds, inden du godkender endeligt. 

Inden endelig godkendelse, skal du vælge, hvorvidt du vil spille alle oddsene som singlespil, eller du vil lave kombinationsspil i forskellige varianter. 

Efter du har klikket på “Aflever kupon”, har du oddset. Din kupon findes nu under “Kuponoversigt”. Har du spillet på flere forskellige kuponer inden kampstart, kan alle kuponer ses her. 

Tipwin indbetaling 

Når du skal indbetale pengene til din Tipwin konto, kan du gøre brug af mange af de mest almindelige indbetalingsmetoder:

 • Visa
 • Mastercard 
 • Skrill
 • Neteller
 • Trustly 
 • EcoPayz
 • Paysafecard 

Som ulempe kan du ikke indbetale via Paypal eller Mobilepay. 

Du kan indbetale minimum 70 kr. ad gangen og maks. 10.000 kr., uanset indebtalingsmetode. Pengene overføres til din spilkonto straks og kan bruges umiddelbart efter transaktion. Der er ingen omkostninger forbundet med overførsel. 

Udbetaling af gevinster fra Tipwin

Én af de ting, du bør kigge på, når du vælger bookmaker, er mulighederne for udbetaling. Dels er det for de fleste en fordel med udbetaling direkte til deres NemKonto, og dels er det en fordel med en kort udbetalingsfrist.

Hos Tipwin behandles alle anmodninger om udbetaling inden for 24 timer. Derefter er det op til betalingsmetoden, hvornår pengene står på din konto. Med udbetaling via betalingskort, har du typisk pengene indenfor 1-3 dage. Udbetaling til Skrill sker straks. 

Udover betalingskort, kan du få udbetaling via Bank Transfer, Neteller og Skrill. Alle udbetalingsmetoder er gratis. 

Som udgangspunkt udbetales gevinster til den konto, du har indbetalt fra. Du kan få udbetalt beløb på mellem 70 og 16.000 kr. pr. udbetaling. 

Cash out hos Tipwin

Cash out bliver mere og mere populært, og det er også en mulighed hos Tipwin. Fortryder du dit bet i løbet af en kamp – måske fordi kampen tager en uventet drejning, eller hjemmeholdet ikke spiller lige så godt som forventet – kan du lave et såkaldt cash out.

Et cash out er en straksudbetaling af dit bet. Står du til at tabe, kan du dermed stoppe dit bet mod et cash out gebyr til Tipwin. Du taber dermed ikke hele indbetalingen.

Vinder holdet alligevel, går du naturligvis glip af gevinsten, men taber holdet, har du fået størstedelen af indbetalingen retur. 

Hvorfor er cash out ikke en mulighed?

I nogle tilfælde er cash out ikke en mulighed. Det gælder ikke kun for Tipwin, men for alle bookmakere.

Først og fremmest er cash out kun en mulighed på udvalgte kampe. Typisk kampe i de største ligaer. Spiller du på en kombineret kupon, skal du være sikker på, at alle kampe har cash out som mulighed, da muligheden ellers bortfalder for hele kuponen. 

Cash out kan på kampe, der ellers har muligheden, lukkes midlertidigt, hvis der sker noget uventet, som kan få afgørende betydning for kampen. 

Det vurderes i de enkelte kampe, hvornår cash out lukkes midlertidigt. Det kan f.eks. være i forbindelse med et straffespark- eller kast i sidste minut, en afgørende skade og lignende.

Livebet hos Tipwin

Livebet er en anden populær funktion, som flere og flere bookmakere tilbyder – og Tipwin tilbyder ét af Danmarks største udvalg af livebetting. Live betting findes på hjemmesiden i topmenuen under “Live væddemål”. 

Førhen kunne du kun spille på en kamp frem til kampstart, men med livebet kan du spille gennem hele kampen, og oddsene ændrer sig løbende i forhold til kampens udvikling. 

Det er typisk kun muligt at livebette på de største og mest populære sportskampe. Til gengæld øger det både spændingen og vinderpotentialet. 

Livebet hos Tipwin handler ikke kun om at vinde eller tabe. Du kan også spille på kampens udvikling, hvilket kun gør det endnu sjovere. Du kan f.eks. spille på, hvem der scorer næste mål, hvem der får straffespark næste gang, osv. 

Tipwin kundeservice

En væsentligt ulempe ved Tipwin sammenlignet med andre større bookmakere i Danmark er, at deres kundeservice er på engelsk og udelukkende via mail. Mailen sendes via deres kontaktformular på hjemmesiden. Du kan godt henvende dig på dansk – du får dog svar på engelsk.

Er du ikke stærk i det engelske sprog, kan du kopiere svaret og indsætte det i Google Translate. 

Svartiden er relativt kort, og ved henvendelser i arbejdstiden på hverdage, får du typisk svar på under 1 time. 

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er den procent af indtægterne, der tilbagebetales til brugerne i form af gevinster. Indbetales der årligt 10.000.000 kr. tilsammen fra alle kunder med en tilbagebetalingsprocent på 95%, udbetales der for 9.500.000 kr. i gevinster i alt, mens de sidste 500.000 – der svarer til 5% – er bookmakerens andel. 

Tipwins tilbagebetalingsprocent svinger en smule afhængigt af sportsgren og liga. For de store, kendte fodboldligaer som Champions League og Premier League ligger tilbagebetalingsprocenten på 95-96%, hvilket er i den pæne ende af skalaen sammenlignet med andre bookmakere. 

Typisk er Tipwins tilbagebetalingsprocent over 94%, og det er meget gennemsnitligt for bookmakere med dansk licens. 

Hvorfor er dansk licens vigtig?

Tipwin har dansk licens. Det vil sige, at de er godkendt af den danske Spillemyndighed, og at Spillemyndigheden fører kontrol med Tipwin for at sikre troværdighed. 

Dansk licens sikrer dig dermed, at der ikke bliver svindlet med odds og gevinster – og at du faktisk får dine gevinster udbetalt. 

En udenlandsk bookmaker uden dansk licens kan desuden være tung at danse med i forhold til at få udbetalt gevinster til udenlandske bankkonti, hvilket din danske konto er. Det kan tage lang tid, og det kan medføre gebyrer.

En sidste – men meget væsentlig – ting at være opmærksom på er, at gevinster fra bookmakere med dansk licens er skattefri. Det er ikke tilfældet med gevinster fra bookmakere uden dansk licens. Vinder du hos en bookmaker uden dansk licens, er gevinsten dermed skattepligtig, og du ender med at betale cirka 40% i skat. 

Selvom en udenlandsk bookmakers odds er væsentligt højere end en bookmaker med dansk licens, er udbetalingen altså i sidste ende væsentligt lavere – hvis det overhovedet lykkedes dig at få pengene udbetalt. 

Hvem kan spille hos Tipwin?

Alle over 18 år kan i princippet oddse hos Tipwin. I Danmark er det lovpligtigt at være fyldt 18 år for at kunne spille penge online. 

Derudover skal du have et NemId. Når du har oprettet din konto, logger du for fremtiden ind med NemId. Det er et krav fra den danske Spillemyndighed for alle bookmakere med dansk licens. 

Et sidste krav for at spille hos Tipwin – og hos alle andre bookmakere i Danmark – er, at du ikke er registreret i ROFUS.

Hvad betyder ROFUS?

ROFUS er et frivilligt spilleregister. Har du registreret dig i ROFUS, bliver du automatisk udelukket fra alle danske online pengespil. ROFUS er en mulighed for dig, der spiller for meget eller er i behandling for ludomani, men det kan også bare være en måde at nægte sig selv at give efter for fristelser i en periode. 

Du kan altid slette din registrering i ROFUS, men det tager minimum 7 dage at bekræfte sletningen, så det er ikke muligt at gøre fra den ene dag til den anden. Det skal være velovervejet. 

Kan jeg bruge Tipwin fra min mobil?

Tipwins hjemmeside er oprindeligt udviklet til computerbrug, hvilket også fungerer upåklageligt. Du kan også åbne hjemmesiden via din mobil, og mobilversionen er tæt på at være lige så smart.

Tipwin har desuden en app til både Android og iOS, så uanset dit mobilmærke, kan du også spille via app’en, når du er på farten. 

Kan jeg oddse på udenlandske kampe hos Tipwin?

Selvom Tipwin er godkendt af den danske Spillemyndighed og har dansk licens, er der faktisk tale om en international bookmaker. Måske netop derfor kan du hos Tipwin oddse på mere end 25 forskellige sportsgrene, herunder både de mest populære og mindre kendte.

Der er naturligvis alle de store, danske kampe, men også en bred palette af udenlandske kampe – særligt indenfor fodbold. Så uanset, hvad du ønsker at spille på, kan du formentlig finde det i Tipwins udvalg. 

Kan jeg få gevinster udbetalt med det samme?

Når du vinder penge hos Tipwin, går de ind på din spillekonto med det samme. Derfra kan du få udbetalt pengene. 

Du kan minimum få udbetalt 70 kr. og maksimum 16.000 kr. af gangen. Det koster ikke noget at få udbetalt pengene, og du kan ansøge om udbetaling, så snart du har vundet.

Din ansøgning behandles af Tipwin inden for 24 timer. Det vil sige, at de penge, du ansøger om at få udbetalt, bliver sat til udbetaling inden for 24 timer. Almindeligvis tager det 1-3 bankdage derfra, før pengene er på din konto.

Ønsker du at få pengene udbetalt med det samme, kan du gøre brug af den internationale e-wallet Skrill. Udbetaling til Skrill tager typisk ikke mere end et par sekunder. Vil du gerne gøre brug af din gevinst med det samme, er det dermed Skrill, du skal bruge til ind- og udbetalinger hos Tipwin. 

Tipwin live casino

Tipwin er en bookmaker, der tilbyder spil på sportsgrene. De har dog også et live casino, som du med din bruger også kan benytte. 

At der er tale om et live casino betyder, at det hele foregår live. Det er en rigtig dealer, der vises på live videoerne, og som du kan chatte med undervejs. Det er faktisk helt ligesom at spille på casino – bare hjemmefra stuen. 

Du kan spille følgende live casinospil hos Tipwin:

 • Roulette
 • Immersive Roulette
 • Texas Hold’em
 • Blackjack
 • Baccarat

Ind- og udbetaling på Tipwin live casino foregår ligesom på odds. 

Tipwin anmeldelser

Tipwin er ikke særlig kendt i Danmark. Måske fordi de anser Danmark som værende et relativt lille marked. I en del andre lande, herunder især Tyskland, er Tipwin en meget populær online bookmaker, der også er til stede med fysiske spillesteder, modsat i Danmark.

Selvom Tipwin har sparet på markedsføringen i Danmark, er der god grund til, at de bliver mere og mere populære, efterhånden som kendskabet til dem spreder sig. De har typisk ret høje odds – især i Bundesligaen, en god udbetalingsprocent og generelt fine anmeldelser. 

Særligt hvis du foretrækker at oddse på fodbold, er Tipwin et godt bud. De har nemlig specialiseret sig i fodbold, og der er rigtig mange kampe at vælge imellem i både ind- og udland inden for fodboldsporten. 

Fordele ved Tipwin:

 • Velkomstbonus på op til 800 kr.
 • Brugervenlig hjemmeside og app
 • Mange sportsgrene
 • Fokus på fodbold
 • Dansk licens 
 • Hurtig udbetaling 

Odds flere forskellige steder

Der er mange fordele ved at have brugere hos flere forskellige bookmakere. Ikke mindst fordi du får adgang til velkomstbonusser flere steder, hvilket hurtigt kan løbe op i en fin portion penge. 

Derudover er det en stor fordel at sammenligne odds. Det er nemlig ikke altid, at de forskellige bookmakere er enige om en kamps udfald. Nogle gange kan Bet365 have det højeste odds på et givent resultat, mens det i andre tilfælde er Danske Spil eller Tipwin, der løber med det højeste odds.

Hver gang, du ønsker at spille, er det altså en fordel at sammenligne de bookmakere, du har brugere hos. Det giver desuden mulighed for at lave såkaldte halvgarderinger, hvor du spiller på forskellige resultater hos forskellige bookmakere. 

FAQ om Tipwin

Har Tipwin dansk licens?

Ja, Tipwin har dansk licens. Gevinster fra Tipwin er dermed 100% skattefri. 

Får man velkomstbonus hos Tipwin?

Ja, du får en velkomstbonus på 100% af din første indbetaling op til 800 kr., når du opretter dig som ny bruger hos Tipwin. 

Kan man livebette hos Tipwin?

Ja, Tipwin har et meget stort udvalg af livebets, som gør de store kampe meget mere underholdende, men som også tillader dig at vinde undervejs i kampen og ikke kun ved kampens afslutning.