Bundesliga kampe & stilling

Er du til tysk fodbold i topklasse, følger du sikkert med i den tyske bundesliga med kendte holdnavne som Bayern München, Schalke 04, Dortmund og hvad de nu hedder. På alle kampe i bundesligaen kan du satse både på udfaldet og spille live betting under kampen. Se hvilke kampe, der spilles i bundesligaen i dag, og find bookmakerne med de bedste odds her. Så bliver det endnu mere spændende at følge den tyske bundesliga.

Var det noget med en tysk fodboldkamp fra bundesligaen, finder du alle de bundesliga-kampe lige her, som spilles i dag. Ud for hver kamp kan du også få et overblik, hvilke odds de enkelte bookmakere har på kampen. Det gør det nemt at se, hvem du skal satse hos, når du vil spille på fodboldkampe i den tyske bundesliga.

Stillingen i bundesligaen

Her kan du se den aktuelle stilling i den absolut bedste række i tysk fodbold.

Bundesliga – alle har et tysk fodboldhold, de holder med

Når det kommer til udenlandsk fodbold, har tysk topfodbold altid stået lidt i skyggen af den engelske Premier League.

Det skyldes, at både mange i forældre- og stort set alle i bedsteforældregenerationen er vokset op med engelsk fodbold i Sportslørdag. Her var det engelsk ”tipsfodbold”, som var i fokus. Og kun, hvis der ikke blev spillet kampe i den engelske topliga, blev der vist kampe fra den tyske bundesliga.

Det er en skam. For tysk fodbold byder på lige så meget spænding og lige så dygtige hold. Derfor har de fleste danskere faktisk også et tysk fodboldhold, som de holder med. Også selv om de måske ikke snakker så højt om det.

Hvad er Bundesliga?

Den tyske Bundesliga er den øverst række i den tyske fodboldturnering. Det svarer lidt til den danske Superliga.

Officielt hedder bundesligaen 1. Fußball-Bundesliga på tysk. Den blev grundlagt i 28. juli 1962 i Dortmund i Tyskland, og den første sæson blev spillet i 1963. I dag består bundesligaen af de 18 bedste, professionelle fodboldhold i Tyskland. Det hold som vinder bundesligaen, bliver udnævnt til tysk mester i fodbold det pågældende år.

Hvert år rykker de to lavest placerede hold i bundesligaen ned i den næstbedste række i tysk fodbold. Den hedder 2. Fußball-Bundesliga. Tilsvarende rykker de to bedst placerede hold fra 2. Fußball-Bundesliga op.

Bundesliga betting tips

Vil du gøre det endnu mere spændende at følge den tyske bundesliga, kan du satse på udfaldet af de enkelte kampe hos den bookmaker, som giver de bedste odds på kampen. ¨

Hvilken bookmaker der har de bedste odds, kan du hurtigt få overblik over i oversigten over dagens kampe i bundesligaen øverst på siden.

Vil du læse mere om de forskellige bookmakere, kan du med fordel kigge nærmere på vores oversigt over de betting sider, som har licens til at udbyde pengespil på fodboldkampe herhjemme.

Lær alt om odds, i vores odds guide.

Bundesliga live betting

Vil du gøre det endnu mere spændende at følge med i bundesligaen, skal du spille live betting på bundesliga-kampe. Det kræver, at du har mulighed for at se kampen, mens den spilles, eller kan følge med på en hjemmeside, der skriver om kampen, mens den er i gang.

Begge dele kan du finde mulighed for hos de bookmakere, som udbyder bundesliga-live betting. Når du klikker ind på kampen, kan du se, hvilke begivenheder i løbet af kampen, du kan satse på. Typisk kan du satse på f.eks. stillingen ved halvleg, om der scores et lige eller ulige antal mål, hvilket hold som scorer først og så videre.

Så er det ellers bare at følge med, og satse på de forskellige begivenheder, lige til kort før de indtræffer. For lige så snart vi nærmer os den enkelte begivenhed, lukker mulighed for at satse på den.

Du kan også spille på udfaldet af kampen med live betting. Det giver dig den fordel, at du kan ændre din satsning indtil kørt før kampens slutning. Så kan du nå at redde et dårligt væddemål, hvis favoritterne pludselig får udvist en spiller, eller en nøglespiller på holdet bliver skadet.

Det bedste startsted for spil på bundesligaen

Følger du den tyske bundesliga, giver vi det bedste udgangspunkt for både at spille på de enkelte kampe, og få overblikket over stillingen og hvilke kampe, der spilles i bundesligaen i dag.

Samtidig kan du få overblik over, hvilke bookmakere der har de bedste odds på dagens kampe, samt trække på vores store viden om de forskellige bookmakere, når du skal beslutte dig for, hvem du vil satse på bundelsliga kampe hos.

God kamp!