Danske Spil Oddset 

Danske Spil er Danmarks førende udbyder af spil, herunder lotteri, skrabespil og odds, med en omsætning på over 1,6 mia. Du kender Danske Spil helt tilbage fra, da odds kun var en fysisk ting, du foretog dig i kiosken, men de er fulgt med udviklingen og er nu en lige så stor digital udbyder. 

Du kan dog stadig oddse i kioskerne, og her er det også Danske Spil, du typisk møder. Men digitalt er platformen efterhånden rigtig stor, og du kan både spille og oddse på stort set alt inden for sport, underholdning og heldspil. 

Hvad er Danske Spil?

Danske Spil – tidligere Dansk Tipstjeneste – havde monopol på bookmaking af sportsspil i Danmark, indtil EU for alvor begyndte at presse på i 2009. Efter spilmonopolets fald, er der kommet mange om buddet. Det har dog kun givet det statsejede Danske Spil et gevaldigt kvalitetsløft, at de er presset af konkurrence fra både ind- og udland. Platformen er i dag virkelig gennemført, og det gælder både web- og app-versionen.  

Danske Spil er statsejet. Det vil sige, at en stor del af indtægterne går tilbage til samfundskassen og ikke til private aktører. 

Du kan læse alt om Danske Spil Oddset i artiklen her. Både om fordele og ulemper ved at vælge Danske Spil som din spilleside, men også om velkomstbonusser og kampagner, oprettelse af konto, og hvordan du i praksis bærer dig ad med at oddse. 

Hvad er Danske Spil Oddset?

Danske Spil Oddset er Danske Spils underside, der fungerer som bettingsite. Her kan du oddse på stort set alle typer af sport, men også underholdning som Dronningens nytårstale, tv-programmer og vejret. 

Danske Spil er den største udbyder af spil og odds, men de er samtidig også en virksomhed, der skaber værdi for samfundet. Overskuddet går nemlig til gode formål som forskning, bekæmpelse af sygdom samt kultur- og idrætstilbud. Af samme årsag er deres vision, at de både vil være til glæde for danskerne og til gavn for samfundet. 

Koncernen er opdelt i to underkategorier af spl; vidensspil og heldspil. Vidensspil dækker over odds, mens heldspil dækker over lotteri og skrabespil. 

Fordele ved at oddse via Danske Spil

Danske Spil er både den ældste og den største udbyder af spil i Danmark. Derudover er de statsejede og har dansk licens. Der er altså tale om en både stor og anerkendt udbyder, der har styr på tingene.

Nedenfor kan du se de mange fordele ved at vælge Danske Spil som din spilleside:

 • Ingen personlige limits 
 • Spil via app, mobilversion eller desktopversion 
 • Velkomstbonus på op til 500 kr. 
 • Overskuddet går til gode formål
 • Statsejet
 • Dansk licens
 • Kampagner på gratis ting og konkurrencer 
 • Høje odds 
 • Kæmpe udvalg af odds 

Velkomstbonus hos Danske Spil Oddset 

Hos Danske Spil kan du som ny kunde få en bonus på op til 500 kr. Er du seriøs omkring at oddse, er det lækkert med lidt ekstra penge på hånden. Du kan dog ikke bare spille for de 500 kr. og så få gevinsten udbetalt. 

Du kan først få udbetalt bonussen, når du har indbetalt for beløbet x 6, altså 6 x 500 = 3.000 kr. De 6 indbetalinger – der også kaldes gennemspilskravet – skal være foretaget inden for 60 dage, da bonussen ellers bortfalder. Gennemspilskravet skal desuden være til et minimumsodds på 1,50. 

Kampagner hos Danske Spil Oddset

Det er ikke kun som ny spiller hos Danske Spil Oddset, at du kan få bonusser. Faktisk kører Danske Spil meget ofte med forskellige kampagner, konkurrencer, free bets, osv. Det vil sige, at du som trofast spiller også bliver belønnet.

Og det er ikke kun på Oddset, at Danske Spil er gavmilde. Kan du også godt lide lotteri eller online spil, kan du typisk også få mange både gratis ting og mulighed for at vinde ekstra på ugentlig basis. 

Selvom andre bookmakere indimellem også kører med kampagner, er det sjældent set, at det er i så høj grad som hos Danske Spil, hvilket er en klar fordel ved at vælge Danske Spil som bookmaker. 

Oddset app’en har typisk særskilte tilbud, så hvis du vil have glæde af det hele, kan det være en god idé også at hente app’en, der i øvrigt er gratis. 

Opret konto hos Danske Spil

Du opretter dig med forskellige konti hos Danske Spil, afhængigt af hvad du vil spille. Den Blå Konto er til odds. 

Oprettelsen kræver indtastning af følgende:

 • E-mail
 • Ønsket brugernavn
 • Ønsket kodeord

For at få en Blå Konto hos Danske Spil skal du desuden være opmærksom på de krav, du skal opfylde:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have et danske CPR-nummer
 • Du må ikke være registreret i Rofus 
 • Du skal have NemID 
 • Du skal have en dansk bankkonto 

Efter du har indtastet e-mail, brugernavn og ønsket kodeord, kan der forekomme et sikkerhedsspørgsmål. Derefter skal du logge ind med NemID for at bekræfte din identitet og oprettelse af kontoen. 

Slutteligt skal du tilknytte en dansk bankkonto til din spillekonto. Det er den bankkonto, du indbetaler penge fra, og det er også på den bankkonto, du får indsat gevinster på. I de fleste tilfælde udbetales gevinster automatisk. 

Sådan oddser du hos Danske Spil

Oddset tilbyder nogle af markedets højeste odds, hvilket er en klar fordel. Det vil sige, at hvis du spiller 100 kr., er gevinsten større hos Danske Spil, end hvis du spiller 100 kr. på samme kamp hos mange af konkurrenterne. 

Sektionen for odds er inddelt i forskellige kategorier. Det er altså nemt og overskueligt at finde frem til netop dén kamp, du gerne vil oddse på, uanset om det er én af de store fodboldkampe eller en bordtenniskamp i en mindre kendt liga.

Særligt sektionen med spil på tv-programmer udmærker sig sammenlignet med konkurrenterne. Her er udvalget af odds typisk markant større end hos øvrige bettingsider.

Udfyld Oddset kupon 

Din Oddset-kupon ses i højre side af skærmen. Du kan nemt klikke rundt på siden og tilføje forskellige bets til din kupon – og du kan lige så nemt fjerne dem fra kuponen igen ved at trykke på det lille røde kryds i hjørnet af oddset. 

Det er altså nemt at starte med at klikke alle potentielle odds ind i din kupon og så efterfølgende udvælge fra kuponen, når du har et samlet overblik over dine muligheder. 

Ovenstående er måden at spille på single-kampe. Der findes også et væld af muligheder for kombinations- og multispil. 

Uanset hvilken type spil, du vælger, vælger du selv den indsats, du vil gøre pr. kamp. I bunden af kuponen kan du se, hvor meget du har spillet for samlet set. Er det over dit budget, kan du nemt justere indsatser eller slette odds fra kuponen. 

Husk på, at hvis du ønsker at spille på Tag Pengene kampe, skal alle kampe på kuponen være med dén funktion, ellers bortfalder funktionen på alle kampe. 

Udbetaling af gevinster fra Oddset 

Hos Oddset er det nemt at få udbetalt dine gevinster. Du kan faktisk selv bestemme, hvornår gevinster overføres, og de overføres automatisk til den konto, du har foretaget indbetalingen fra, når du valgt udbetaling. Det gør du via app’en Sikkert Spil. 

Automatiske udbetalinger gælder for langt de fleste pengepræmier hos Danske Spil. Faktisk for alle gevinster under 1.500.000 kr. Pengene har du ofte på din konto allerede dagen efter, de er sat til udbetaling. Så du kan få glæde af dine gevinster med det samme. 

Cash out – tag pengene før tid 

Ét af de nye tiltag på odds-markedet er cash out. I praksis betyder det, at hvis en kamp pludselig tager en drejning væk fra det bet, du har foretaget, kan du vælge at få dine penge udbetalt til det gældende odds. Hos Danske Spil Oddset hedder den funktion Tag Pengene.

Du risikerer naturligvis at gå glip af en potentielt større gevinst, men omvendt er du også sikret ikke at tabe alle dine penge, fordi modstanderholdet alligevel skulle gå hen og vinde. 

Når kampen er godt i gang, kan du altså med fordel livestreame den og følge med i den reelle udvikling, kampen tager. Hvis ikke det går som forventet, kan du bare cashe out før tid – hvis altså betingelserne for cash out er overholdt. 

Hvorfor kan jeg ikke vælge Tag Pengene?

Tag Pengene er ikke tilgængeligt på alle kampe. Typisk er det de største og mest populære sportskampe, der har denne funktion. Er funktionen ikke synlig, er der formentlig ikke tale om en kamp, hvor cash out er en mulighed. 

Har du spillet på en multikupon, bortfalder muligheden for Tag Pengene, medmindre alle kampe på kuponen har funktionen. Funktionen vises som en pengesæk ud for kampen på kuponen. 

Spiller du på en kamp med livebet, kan du desuden ikke bruge Tag Pengene-funktionen, hvis oddset har ændret sig undervejs i kampen. Oddset skal være på det samme, som da du spillede, før du kan benytte dig af cash out. 

I nogle tilfælde er det ikke muligt at benytte Tag Pengene, fordi odds er midlertidigt lukket. Det kan både skyldes manglende signal og begivenheder, der vurderes at have en afgørende betydning for kampen. 

Danske Spil Livebet 

Hvis ikke du har prøvet livebet endnu, så er det ved at være tid! Livebet tager betting til et helt nyt niveau. Tidligere har bookmakerne altid lukket for bets lige inden kampstart, men livebetting bliver mere og mere udbredt, og det er til at forstå!

Med livebet kan du vente med at oddse, til kampen er i gang. Hos Danske Spil kalder de det LIVE. Du kan oddse flere gange løbende og på forskellige resultater, og bookmakernes odds ændrer sig løbende undervejs i kampen i forhold til kampens udvikling. 

Dét er spænding på højt plan. Og så giver det gode muligheder for nogle gode bets, da du kan fornemme kampens udvikling, når du oddser. Det giver også mulighed for at undlade at spille på en kamp, hvis den starter ud anderledes end forventet. 

LIVE findes i toppen af skærmen, og her kan du både se alle de aktuelle og kommende live-kampe. 

Livebetting er stadig forbeholdt de største sportskampe. Det er altså ikke muligt at livebette på små nichekampe, men udelukkende de store ligaer og kampe inden for de mest populære sportsgrene. 

Livestreaming

Danske Spil er Danmarks største spiludbyder, men du kan ikke kun spille og oddse – du kan faktisk også livestreame alle de største kampe direkte via Danske Spil – helt gratis. Det betyder, at du – uanset om din tv-pakke inkluderer kampen eller ej – kan få glæde af at se kampen live.

At se kampen live er også en stor fordel i forhold til mulighederne for livebet og cash out. Det er desuden den mest spændende og nervepirrende måde at oddse på. Der er intet som en god kamp, du har oddset på, der kan få dig helt op i stolen. 

Den eneste ulempe ved livestreaming via Oddset TV er, at du ofte må undvære kommentatorer. Det er kun kampen med den naturlige lyd, der vises. For nogle vil det dog være en fordel. 

I Danske Spil app’en har du mulighed for at livestreame op til 6 kampe på samme tid. Spiller du på flere kampe, der vises parallelt, behøver du altså ikke at gå glip af noget. 

Gratis Oddset TV er kun for aktive brugere. Det vil i praksis sige, at du skal opfylde følgende:

 • Du skal have en Oddset konto
 • Du skal have penge stående på din konto
 • Du skal have oddset indenfor de seneste 24 timer

Gratis livestreaming af sportskampe er altså ikke en offentlig service, men forbeholdt dem, der faktisk spiller på kampene via Danske Spil Oddset. 

Smart Oddset app

Du kan oddse via hjemmesiden, der også har en mobilversion til mobil og tablet, men du kan også bruge den smarte Oddset app, som er udviklet til formålet, og som er spækket med smarte funktioner. 

App’en giver også mulighed for at livestreame og livebette, så uanset om du er hjemme eller på farten, har du mulighed for at følge med i kampen – og at ændre odds undervejs, hvis kampen tager en anden drejning, end du troede. 

Oddset app’en har funktioner og kampagner, der udelukkende gælder app’en. Bruger du din mobil til at oddse, er det typisk en klar fordel at vælge at spille via app’en frem for mobilversionen. 

Spil på nicher og mindre ligaer

Danske Spil Oddset er Danmarks mest omfattende spilleside. De kan langt hen ad vejen sammenlignes med de store, udenlandske bookmakere. De fleste danskere vil dog foretrække netop Danske Spil for at være sikret dansk licens og dermed slippe for at betale skat af gevinster.

Danske Spil fokuserer også fortrinsvis på danske kampe. Til gengæld er udvalget så stort, at du typisk også finder nicher og kampe i mindre ligaer, som du ikke kan oddse på andre steder. 

Sæt en indbetalingsgrænse

Ifølge nyere lovgivning på odds-området, skal alle bookmakere kræve, at du sætter en indbetalingsgrænse for dig selv. Så det gør Danske Spil Oddset naturligvis også.

Du vælger en daglig, ugentlig eller månedlig indbetalingsgrænse for dig selv. Det vil altså sige en grænse, for hvor meget du kan indbetale på din spillekonto. Når grænsen er nået, kan du som udgangspunkt ikke sætte flere penge over på din spillekonto.

Til enhver tid kan du ændre din indbetalingsgrænse. Der går dog 24 timer, før den nye grænse træder i kraft. Disse nye regler skal modvirke, at der indbetales uforholdsvist mange penge i et adrenalinsus.  

Få digitalt Spil-Id

For at spille hos Danske Spil – og de fleste andre bookmakere i Danmark – skal du have et digitalt spil-id. 

Det digitale spil-id kan hentes i app’en Sikkert Spil, som både kan downloades via Google Play og App Store. 

Udover at give adgang til at oddse, kan du også se alle indbetalinger og gevinster i app’en, og du bruger også app’en til at overføre gevinster direkte til din NemKonto. 

Kan alle spille på Danske Spil Oddset?

Danske Spil Oddset er Danmarks statsejede bookmaker. For at spille på Oddset, skal du være dansker med dansk bankkonto og NemID. Der er altså ingen store, udenlandske aktører, der spiller med. 

Er du myndig, har dansk bankkonto og NemID, kan du spille på Oddset. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke må være registreret i ROFUS. 

Hvad er ROFUS?

ROFUS er et online register, som du frivilligt kan melde dig ind i. Ved at være registreret i ROFUS, bliver du udelukket fra online spil, herunder odds og heldspil hos Danske Spil. Eftersom ROFUS er frivilligt, er du altså ikke registreret, medmindre du selv har stået for registreringen. 

Kan jeg bruge min Oddset konto til Lotto?

Danske Spil står både bag Oddset, Lotto og en lang række andre heldspil. Det kræver en konto at spille på både Oddset og Lotto, men en Blå Konto at spille på Oddset og en Rød Konto at spille på heldspil, herunder Lotto. 

Ønsker du både at bruge Danske Spil til at spille på Oddset og Lotto – eller et hvilket som helst andet heldspil – skal du altså have både en Blå og en Rød konto. 

Det tager kun få minutter at oprette en konto hos Danske Spil, uanset om det er en Blå eller Rød konto, så det er heldigvis ikke videre besværligt at oprette to konti. 

Danske Spil kundeservice

Får du brug for at komme i kontakt med Danske Spil kundeservice, skal du have fat i Kundecentret, som deres supportafdeling hedder. Her kan du læse en lang række artikler, der omhandler stort set alt, du kan foretage dig på platformen. 

Derudover kan du komme i kontakt med Danske Spil via kontaktformular, mail eller telefon. Og du kan også livechatte i tidsrummet 09.00 til 22.00, hvor telefonerne ligeledes er åbne. På mail er der op til 72 timers svartid, så her skal du væbne dig med lidt tålmodighed. 

Kan jeg oddse fra min mobil?

Du behøver ikke at sidde hjemme foran computeren for at bruge Oddset. Faktisk er deres portal optimeret fuldstændig til mobilbrug. Det vil sige, at du både kan bruge hjemmesiden i en mobilversion, men at du også med fordel kan bruge app’en, der giver endnu flere fordele end hjemmesiden.

App’en giver dig også mulighed for at livestreame de kampe, du har spillet på. Og du behøver ikke engang at vælge, hvis du har spillet på flere forskellige kampe, der spilles på samme tid. Du kan nemlig livestreame op til 6 forskellige kampe på samme tid. 

Odds på indenlandske og udenlandske kampe 

Selvom Danske Spil er statsejet og udelukkende er for danskere med dansk bankkonto og NemID, er det alligevel muligt at spille på en lang række af udenlandske kampe. Du behøver altså ikke at søge mod udenlandske bookmakere, hvis du vil spille på en udenlandsk kamp. 

Danske Spil har Danmarks største udbud af odds på både det danske og udenlandske marked, så uanset sportsgren, liga og kamp kan du formentlig finde lige præcis dén kamp, du ønsker at spille på. 

Fordele ved at vælge en dansk bookmaker

Selvom Danske Spil tilbyder odds på udenlandske kampe, kan det være fristende at kigge til de udenlandske bookmakeres side. Dels fordi deres odds indimellem er bedre, men også fordi udvalget kan være større.

Det er dog sjældent anbefalelsesværdigt at spille hos udenlandske bookmakere. Især fordi de ikke har dansk licens – netop fordi de ikke er danske og statskontrollerede. Det vil sige, at du for det første ikke har en sikkerhed for at få udbetalt dine gevinster, og at du for det andet skal betale dansk skat af gevinsten, hvis du er så heldig at få den udbetalt.

Gevinster fra bookmakere med dansk licens er fritaget for skat. Det vil sige, at gevinster fra Danske Spil – og andre bookmakere med dansk licens – er skattefrie. Gevinster fra bookmakere uden dansk licens er derimod skattepligtige, og du skal betale cirka 40% af gevinsten i skat. 

Selvom oddset i første gang var bedre, vil du altså få væsentligt færre penge udbetalt, hvis du vinder et bet hos en udenlandsk bookmaker. 

FAQ om Danske Spil Oddset

Har Danske Spil Oddset dansk licens?

Ja, Danske Spil Oddset er godkendt af Spillemyndigheden og har dermed dansk licens. 

Hvordan udbetales gevinster fra Danske Spil?

Det er nemt at få gevinster udbetalt fra Danske Spil, da gevinster helt op til 1.500.000 kr. udbetales direkte til din NemKonto via app’en Sikkert Spil. 

Får man velkomstbonus hos Danske Spil?

Ja, du får som udgangspunkt 100% af din indbetaling i velkomstbonus – dog maks. 500 kr. Udbetaling af velkomstbonus kræver 6 gennemspilninger.