888sport

Onside Betting

Onside Betting er en nyere dansk bookmaker. Her kan du spille på en lang række af forskellige sportsgrene, ligaer og kampe.

Hjemmesiden er meget brugervenlig, og det er nemt at navigere rundt, uanset om du er nybegynder eller garvet spiller – og så er oddsene til den høje side.

I artiklen her kan du læse alt om Onside Betting som bookmaker, herunder hvordan du opretter en spillekonto, hvordan du udfylder en oddskupon, og hvordan du får glæde af deres velkomstbonus.

Hvad er Onside Betting?

Onside Betting er en danskejet bookmaker med dansk licens. Det vil sige, at de er godkendt af den danske Spillemyndighed, og at der bliver holdt kontrol med dem løbende.

Gevinster fra bookmakere med dansk licens er 100% skattefri, hvilket ikke er tilfældet med gevinster fra bookmakere uden dansk licens.

Hos Onside Betting er der fokus på fodbold, men der er mange andre sportsgrene og kampe at vælge imellem. Der er relativt stort udvalg, og du har også mange forskellige spilvarianter til rådighed.

Udvalg af sportsgrene og spil

I topmenuen finder du kategorien “SPORT”, og når du trykker her, kan du i venstre menu se alle aktuelle kampe, mens du længere nede i samme menu kan se de mange forskellige sportsgrene – og der er rigtig mange forskellige sportsgrene lige fra fodbold og håndbold til cricket, MMA og dart.

Uanset, hvilken sportsgren du interesserer dig for eller ønsker at spille på, kan du finde den hos Onside Betting. Spiludvalget er også stort, men helt klart størst for de populære sportsgrene og store ligaer.

Fordele ved at oddse via Onside Betting

Der er mange fordele ved at vælge Onside Betting som din bookmaker – eller som én af dem, hvis du foretrækker at spille flere steder.

Fordele ved Onsidebetting:

 • Dansk licens
 • Dansktalende kundeservice
 • Mange forskellige sportsgrene
 • Stort udvalg af kampe
 • Høj tilbagebetalingsprocent
 • Velkomstbonus på op til 500 kr.
 • App til mobilbrug

Velkomstbonus hos Onside Betting

Når du opretter dig som bruger hos Onside Betting, får du en velkomstbonus på 100% af din første indbetaling op til 500 kr. Det vil sige, at hvis du indbetaler 100 kr., får du en bonus på 100 kr., indbetaler du 300 kr., får du en bonus på 300 kr., og indbetaler du minimum 500 kr., får du en bonus på 500 kr.

Onside Betting har et gennemspilskrav på 6 x indbetaling og bonus indenfor 60 dage til minimum odds 1,50.

Kampagne med højere velkomstbonus

Med jævne mellemrum har Onside Betting kampagner, hvor du ved tilmelding kan få en endnu højere velkomstbonus. Ofte kan du få en velkomstbonus på 100% op til 700 kr.

Gennemspilskravet for kampagner er de samme som kravet ved den almindelige bonus.

Hvad er et gennemspilskrav?

For at få glæde af velkomstbonussen, skal du opfylde et såkaldt gennemspilskrav. Det vil sige, at du skal gennemspille beløbet et vist antal gange.

Stort set alle bookmakere har gennemspilskrav for at undgå, at nye brugere tilmelder sig og kan få udbetalt en velkomstbonus plus en eventuel gevinst – uden intentioner om at oddse via siden fremadrettet.

Det er meget normalt, at indbetaling + bonus skal gennemspilles 5-6 gange. Gennemspilskravet på 6 gange hos Onside Betting er dermed meget gennemsnitligt.

Lever du ikke op til gennemspilskravet indenfor den angivne periode – i Onside Bettings tilfælde 60 dage – bortfalder retten til en velkomstbonus.

Opret konto hos Onside Betting

For at spille hos Onside Betting, skal du oprette en konto. Det er et generelt krav fra den danske Spillemyndighed. Du opretter en konto med dine personlige oplysninger og verificerer kontoen ved at logge ind med NemId.

Du skal opfylde nedenstående krav for at kunne oprette en spillekonto:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du må ikke være erklæret personligt konkurs
 • Du skal være myndig
 • Du skal have NemId
 • Du må ikke være registreret i ROFUS

ROFUS er et frivilligt register over personer, der er udelukket fra online spil. Er du registreret i ROFUS, kan du ikke oprette en konto og må vente, til din registrering er ophørt, efter du har slettet dig i registret.

Sådan oddser du hos Onside Betting

Hjemmesiden er meget overskuelig og nem at gå til. Du har øverst en topmenu med kategorierne SPORT og LIVE, hvor SPORT dækker over sportsgrene og kampe, mens LIVE dækker over de aktuelle livekampe.

Topmenuen har desuden en undermenu med dagens kampe, resultater, statistik, kampagner og oplysninger om deres app.

I den venstre menu kan du se populære kampe, og længere nede kan du finde kontaktinformationer, spilleregler, vilkår, osv.

Spillekuponen kommer frem på skærmen i højre side, når du begynder at oddse.

Udfyld odds kupon

Det er nemt at udfylde en oddskupon hos Onside Betting. Når du har fundet det ønskede spil, indtaster du dine odds, som så kan ses på kuponen i højre side af skærmen. Efterhånden som du tilføjer flere bets, vil de alle blive tilføjet kuponen.

Har du ændringer til dine spil – eller ønsker du at slette nogle af dem – kan det nemt gøres direkte i kuponen.

Ved kombinationsspil får du såkaldte multi boosts på dine odds. Den mulighed kan du se direkte på kuponen. Ved prematch væddemål får du for eksempel et boost på 1% på odds.

Afhængigt af antallet af kombinationsspil, bliver odds boostet med ekstra procenter. En 6-ling giver for eksempel et boost på 8%, mens en 13-ling giver et boost på hele 22%.

Indbetaling på spillekonto

Én af ulemperne ved Onside Betting er, at det er begrænset, hvor mange kanaler du kan indbetale fra. Mange af de øvrige bookmakere på det danske marked har en bred palette af ind- og udbetalingsmuligheder, mens Onside Betting kun har betalingskort og bankoverførsel.

Dine muligheder for indbetaling er dermed begrænset til følgende:

 • VISA
 • MasterCard
 • Bankoverførsel

Det betyder samtidig, at du ikke har mulighed for straksudbetaling af gevinster, som er tilfældet andre steder, der benytter internationale e-wallets som f.eks. Skrill.

Udbetaling af gevinster fra Onside Betting

Ved udbetaling af gevinster fra Onside Betting, har du de samme muligheder som ved indbetaling. Du kan dermed få udbetalt gevinster via betalingskort og bankoverførsel.

Som udgangspunkt udbetales gevinster via den kanal, du har foretaget indbetaling igennem. Ønsker du udbetaling til et andet kort eller en anden konto, skal du kontakte kundeservice.

Tilbagebetalingsprocent

Onside Betting har en imponerende tilbagebetalingsprocent på 95-98% på de helt store ligaer som Premier League. Mindre ligaer og kampe har i gennemsnit en tilbagebetalingsprocent på 93-96%.

Nogle ligaer og kampe er altså i den meget høje ende, mens andre er i den lave ende. I gennemsnit har de danske bookmakere en tilbagebetalingsprocent på 95%.

Tilbagebetalingsprocenten er den procentdel af indtægterne, der tilbagebetales til brugerne via gevinster. Det vidner altså om høje odds, hvis en bookmaker har en høj tilbagebetalingsprocent.

Livebetting

Det er også muligt at livebette hos Onside Betting. I topmenuen finder du LIVEODDS, som fører dig til en oversigt over alle aktuelle livebettingkampe.

Livebetting er en nyere og sjovere måde at oddse på. Du afgiver nemlig ikke kun dit odds inden kampstart, men kan oddse undervejs. Og bookmakerens odds ændrer sig i takt med kampens udvikling, ligesom du kan oddse på kommende begivenheder i kampen som f.eks. det næste hjørnespark eller det næste røde kort.

Cash Out

Onside Betting tilbyder – som mange af de øvrige bookmakere på markedet – Cash Out på udvalgte kampe. Det er begrænset, hvor mange kampe funktionen tilbydes på, og de er også relativt hurtige til at lukke ned for funktionen, når kampen tager en drejning.

Alligevel er det en rar mulighed at have at kunne få udbetalt sine penge før tid, hvis kampen udvikler sig anderledes end forventet, eller hvis du fortryder dit bet.

Vær opmærksom på, at du ved Cash Out ikke får udbetalt hele beløbet for dit væddemål, men at det koster et gebyr. Alligevel er du bedre stillet end potentielt at miste hele beløbet, som er tilfældet, hvis du taber væddemålet.

Kan jeg bruge onsidebetting.dk fra min mobil?

Onside Betting har både en brugervenlig hjemmeside, der også har en velfungerende mobilversion, og en app, der er gratis og mindst lige så brugervenlig som hjemmesiden.

Du kan dermed uden problemer bruge platformen på farten – og hele tiden holde øje med dine væddemål.

Onside Betting kundeservice

Du kan kontakte Onside Betting både via telefon og mail, og du kan også skrive direkte via deres livechat. Én af de helt store fordele ved Onside Betting er, at de kan kontaktes både i hverdag og weekender og på helligdage.

Det vil sige, at uanset hvornår du har spørgsmål eller tekniske udfordringer, kan du få hjælp fra deres dansktalende kundeservice.

I hverdagene har kundeservice åben i tidsrummet 09.00 – 21.00, mens de i weekender og på helligdage har åben 12.00 – 20.00. Det gælder både telefoner, mail og livechat.

Onside Betting anmeldelser

Onside Betting er en nyere dansk bookmaker fra 2020. Der er derfor ikke mange online anmeldelser af dem. På Trustpilot har de under 10 anmeldelser, der tilsammen placerer dem i kategorien “Under middel” med 2,5 stjerner ud af 5.

Det er dog ikke særlig retvisende at vurdere en bookmaker på så få anmeldelser. De få dårlige anmeldelser, der er, virker umiddelbart som personlige problemer med forståelse af betingelserne snarere end et reelt problem med siden.

Vælg en personlig indbetalingsgrænse

I Danmark er det et lovkrav, at danske bookmakere skal tilbyde en personlig indbetalingsgrænse. Grænsen kan være både daglig, ugentlig og månedlig.

Når du opretter en bruger, kan du altså vælge en økonomisk grænse for dig selv. Det kan f.eks. være, at du maks. må bruge 500 kr. om dagen eller 5.000 kr. om måneden. Når du når din grænse, lukker bookmakeren simpelthen ned for spil fra din konto i resten af perioden.

Loven er lavet for at beskytte mod impulser, der kan have økonomiske konsekvenser. Er du ikke interesseret i en personlig indbetalingsgrænse, kan du eventuelt sætte den så højt, så den ikke begrænser dig.

Er dansk licens vigtigt?

Onside Betting er en dansk bookmaker med dansk licens, men er dansk licens overhovedet vigtigt?

Det korte svar er ja. Det er faktisk ret afgørende for de fleste at vælge en bookmaker med dansk licens. At en bookmaker har dansk licens betyder først og fremmest, at de er godkendt og jævnligt kontrolleres af den danske Spillemyndighed. Det sikrer dig mod snyd og fusk.

Derudover er det i Danmark vedtaget ved lov, at bookmakere med dansk licens er skattefri. Det betyder, at du ikke skal betale skat af dine gevinster fra Onside Betting og andre bookmakere med dansk licens.

Indimellem kan det være fristende at lægge væddemål hos udenlandske bookmakere uden dansk licens – måske fordi udvalget er større eller oddsene bedre. Men du skal overveje det nøje, da du risikerer at skulle betale cirka 40% af dine gevinster i skat. Det kan dermed sjældent betale sig.

Brug flere forskellige bookmakere

Det er altid en fordel at gøre brug af minimum 2-3 forskellige bookmakere, hvis du er seriøs omkring betting. Der er ofte forskelle på odds bookmakerne imellem, og det giver også en bedre mulighed for halvgarderinger og surebets at spille hos forskellige bookmakere.

Det fine udvalg og de høje odds hos Onside Betting gør dem oplagte at bruge som én af dine faste bookmakere.

Derudover får du også glæde af velkomstbonus flere steder, hvis du fokuserer dit spil omkring én bookmaker ad gangen. De forskellige bookmakere har nemlig alle typisk et gennemspilskrav, der skal opfyldes indenfor en given periode på for eksempel 60 dage.

Sikkert spil

I Danmark har der i en længere årrække været fokus på sikkert spil – altså spil, der i videst muligt omfang skal forebygge ludomani. Det betyder, at der er en række krav til både spillere og bookmakere.

Ét af kravene er, at danske bookmakere skal udelukke alle, der er registreret i ROFUS. Et andet krav er, at du skal være fyldt 18 år og ikke være umyndiggjort for at spille.

Et tredje – og nyere – krav er, at alle danske bookmakere skal tilbyde muligheden for en personlig indbetalingsgrænse, så du i et klart øjeblik sætter økonomiske begrænsninger for dig selv, som ikke kan akut brydes, når et spil er i gang.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at betting kan blive vanedannende, og at du til enhver tid bør være opmærksom på dine egne spillevaner.

FAQ om Onside Betting

Har Onside Betting dansk licens?

Ja, Onside Betting er godkendt af den danske Spillemyndighed og har dansk licens.

Får man en velkomstbonus hos Onside Betting?

Ja, du får 100% af din første indbetaling i bonus op til 500 kr. Du skal dog opfylde gennemspilskravet for at få udbetalt bonussen.

Har Onside Betting livebets?

Ja, Onside Betting har et pænt udvalg af livebets, dog fortrinsvis indenfor de populære sportsgrene og store ligaer.

Onside Betting konkurs

I april 2022 har Onside Betting indgivet en konkursbegæring. Det vil sige, at siden nu er lukket ned, og at det ikke længere er muligt at oddse via Onside Betting.

På Onside Bettings forside gives følgende forklaring: “Grundet uforudsete omstændigheder har vi desværre set os nødsaget til at indgive en egen konkursbegæring.”

Selvom det ikke er muligt at få udbetalt indestående penge lige nu, forsikrer Onside Betting i samme besked på forsiden om, at alle indestående penge fra brugere af onsidebetting.dk er indefrosset på en modregningsfri konto, og derfor vil blive udbetalt, når nærmere instrukser er modtaget.

I beskeden står der dog, at disse instrukser gerne skulle komme efter påske. Der er dog ikke lavet yderligere opdateringer her i starten af juni, og det er umiddelbart ikke muligt at kontakte bookmakeren hverken via mail eller telefon.