Premier League kampe i dag

Følger du med i Premier League, kan du her på siden se, hvilke kampe der spilles i dag. Til hver kamp kan du få overblik over de bedste odds, og hvilke bookmakere der har dem. Du finder også den aktuelle stilling i Premier League. Så er du bedst muligt klædt på til at satse på kampe i den spændende engelske topliga.

Her er dagens kampe i Premier League

Er du til engelsk fodbold fra øverste hylde, kan du se her, hvilke kampe der spilles i dag. Ud for de enkelte kampe kan du se, hvilke odds de enkelte kampe spilles til hos de førende bookmakere. Så er det nemt at få overblik, og nemt at finde ud af, hvor du skal satse på de kampe i Premier League, som du følger med i.

Stillingen i Premier League

Her kan du se den aktuelle stilling i den bedste engelske række.

Premier League – verdens mest populære fodboldrække

Den engelske Premier League er nok den mest berømte fodboldrække i verden, og den som der er flest, der satser på hos bookmakerne. Ja, faktisk startede sportsbetting med, at folk satsede på udfaldet af engelske fodboldkampe.

Hvad er Premier League?

Premier League er den bedste fodboldrække i England, og svarer derfor til den danske Superliga. Lige under Premier League ligger The Championship, som svarer lidt til den danske 1. division.

Premier League består af de 20 bedste professionelle fodboldklubber i Storbritannien. Her finder du de mest kendte fodboldhold i verden som f.eks. Manchester City, Leicester, Chelsea, Liverpool og selvfølgelig Manchester United, som har vundet Premier League hele 20 gange.

I hver sæson møder hvert hold hinanden to gange på henholdsvis ude- og hjemmebane. Derfor spiller hver hold 38 Premier League kampe på en sæson.

Efter hver sæson rykker de tre dårligt placerede hold ned i The Championship, og de tre øverste hold fra denne række rykker op i Premier League.

Premier League betting tips

Vil du have ægte Premier League stemning til kampen, skal du naturligvis satse på udfaldet. Og her på Bookmakere.dk er det nemt at finde den bookmaker, som har de bedste odds på kampen.

Ud for hver af dagens kampe kan du se de odds, som hver enkelt bookmaker har på kampen. Så kan du hurtigt se, hvor du kan få den største gevinst, hvis du vil satse på den pågældende kamp.

Så vil du spille på Premier League, er det bare at rulle op til oversigten over dagens kampe, og satse hos den bookmaker, der giver de bedste odds.

Premier League live beting

Men hvorfor ikke gøre det endnu mere spændende under kampen. Med live betting kan du satse på de forskellige hændelser, som hver eneste fodboldkamp indeholder.

Så sats på, hvilket hold som scorer mål først, hvad stillingen er ved halvleg, hvilket hold som først skifter ud, og hvad der ellers er af live betting muligheder hos den bookmaker, du spiller hos. Her kan du oftest også se kampen, mens den spilles, så du får de bedste muligheder at satse med live betting.

Du kan naturligvis kun spille på de enkelte væddemål, indtil kort før de indtræffer.

Spiller du live betting, har du samtidig også mulighed for at ændre dit sats på kampens udfald, hvis den tegner til at gå i en anden retning, end du regnede med.

Det bedste udgangspunkt for at spille på Premier League?

Så uanset om du vil spille live eller almindelig betting på kampene i den engelske Premier League, får du det bedste udgangspunkt for din satsning her på Bookmakere.dk.

Vi holder øje med de mest kendte og respekterede bookmakere med licens til det danske marked. Så uanset om du er ny eller rutineret, kan du altid finde ud af, hvem der er de bedste bookmakere at spille hos netop i dag.