888sport

Cashpoint anmeldelse

Cashpoint er en international bookmaker, der tilbyder odds på en lang række sportsgrene, selvom fodbold er hovedfokus.

Hjemmesiden er brugervenlig, oddsene er til den høje side, og der er rigeligt med kampe at vælge imellem. Og så er der en pæn velkomstbonus at hente til dig, der er ny bruger.

I artiklen her kan du læse alt om Cashpoint, herunder hvordan du opretter dig som bruger, og hvordan du oddser, men også om bonusser og bettingfunktioner.

Hvad er Cashpoint?

Cashpoint er en maltesisk bookmaker, der dog har sit største marked i Tyskland. At de ikke er danskejet er dog ingen hindring, da de har licens i Danmark.

Faktisk er princippet meget det samme som konkurrenten Tipwin. Både Tipwin og Cashpoint er meget store bookmakere i Tyskland, men knap så store i Danmark (endnu).

Cashpoint har tidligere været lidt af en underdog på det danske oddsmarked, men i 2021 fik det danske koncept en overhaling, som betød en bedre hjemmeside, regelmæssige kampagne- og bonusser samt en god velkomstbonus.

Deres app er desuden blevet oversat til dansk, så du nu også kan oddse med Cashpoint på farten.

reklame / annonce
Sport bonus:
Op til 500 kr. i freebets
Hent bonus
Vores bedømmelse:
 • Lækkert simpelt design som fungerer optimalt på mobil
 • 30 forskellige sportsgrene - bet på alt ligefra fodbold til MMA
 • Høje odds og hurtig udbetaling af gevinster
5 stjerner
Kun væddemål bestående af mindst to kampe gælder for denne kampagne. Oddset skal minimum være 1,50 pr. kamp for at tælle med i kampagnen. Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail. Se yderligere regler og vilkår hos Cashpoint.

Udvalg af sportsgrene og spil

Der er ingen tvivl, om at fodbold er Cashpoints hovedfokus. Her kan du spille på kampe i stort set alle lande i både de store og mindre ligaer. Men der er også en lang række øvrige sportsgrene at vælge imellem, som f.eks. cykling, basketball, håndbold, motorsport og dart – ligesom du kan spille på e-sport og underholdning.

Cashpoint skiller sig ud ved at ligge over gennemsnit på spilvarianter på de helt store kampe som f.eks. Premier League-kampe, mens antallet af spilvarianter begrænser sig til det basale ved mindre kampe.

Spiller du primært på de store kampe, får du altså et meget stort udvalg af spil, mens udvalget er mere begrænset på de mindre kampe.

Cashpoint bonus

Hos Cashpoint får du en velkomstbonus på 100% af din indbetaling op til 500 kr. Minimumsindbetalingen for at få krav på bonussen er dog 100 kr.

Det vil sige, at hvis du indbetaler mellem 100 og 500 kr., får du et tilsvarende beløb i bonus. Indbetaler du mindre end 100 kr., får du ingen bonus, og indbetaler du mere end 500 kr., får du 500 kr. i bonus. Det er din allerførste indbetaling, der bestemmer størrelsen på din bonus.

For at få ret til bonussen, skal du efterleve et gennemspilskrav på 3 x indbetaling og bonus. Du må desuden ikke foretage indbetalinger med bonus- eller kampagnekoder, da de ikke tæller med i gennemspilskravet. Gennemspilskravet indbefatter altså kun dine egne penge.

Beder du om udbetaling, inden gennemspilskravet er opfyldt, mister du retten til velkomstbonussen.

Gennemspilskrav på bonus

Stort set alle bookmakere har et gennemspilskrav for at få udbetalt en velkomstbonus. Det sikrer, at du ikke bare kan oprette dig som bruger og indkassere en masse gratis penge uden intentioner om at gøre brug af siden fremadrettet.

Hos Cashpoint er gennemspilskravet på 3 x indbetalingen og bonussen, hvilket faktisk er i den lave ende, da mange af de øvrige bookmakere på det danske marked forlanger et gennemspilskrav på 5 spil.

Det vil sige, at hvis din indbetaling (og bonus) er på 500 kr., skal du i alt spille for 3.000 kr. for at kunne få udbetalt bonussen. Er din indbetaling (og bonus) på 200 kr., skal du i alt spille for 1.200 kr. for at få udbetalt bonussen.

Spil, der skal gælde med i gennemspilskravet, skal være til minimum odds 1,80.

Du kan under “Min konto” se, hvor langt du er i dit gennemspilskrav, så du ikke beder om udbetaling, før kravet er opfyldt. I så fald vil bonussen nemlig frafalde.

Opret konto hos Cashpoint

I øverste højre hjørne på hjemmesiden finder du en gul knap, hvor der står “TILMELD”. Her trykker du for at oprette en konto.

Efterfølgende udfylder du felterne i kontooprettelsen. Du skal oplyse følgende:

 • Land
 • Fødselsdag
 • E-mail
 • Password
 • Køn
 • For- og efternavn
 • Adresse
 • CPR-nummer

I selve oprettelsen skal du også tilvælge din velkomstbonus. Det er vigtigt at vælge den, da du ikke har mulighed for at vælge den senere.

Efterfølgende verificerer du din konto via NemId. Det er blevet et krav fra den danske Spillemyndigheds side, så det er nu standard for alle spiludbydere med dansk licens.

Når din konto er klar, indsætter du penge på din spillekonto. Husk på, at din første indbetaling afgør størrelsen på din bonus. Indsætter du 100 kr., får du en bonus på 100 kr., men indsætter du 500 kr., får du en bonus på 500 kr., så du kan lige så godt indsætte lidt mere til en start.

Cashpoint indbetaling

For at oddse hos Cashpoint, skal du indsætte penge på din spillekonto. Sådan foregår de fleste bookmakersider.

Du har følgende forskellige muligheder for ind- og udbetaling:

 • Kredit- og betalingskort
 • Bankoverførsel
 • Skrill
 • Neteller
 • bonus.card

Pengene vil ved indbetaling blive overført til din spillekonto med det samme, og du kan typisk gå i gang med at spille umiddelbart efter overførsel.

Sådan oddser du hos Cashpoint

Cashpoints hjemmeside er simpel og brugervenlig. Det er nemt at navigere rundt, og du er ikke på noget tidspunkt i tvivl, om hvad du skal stille op. Den fungerer som mange af de øvrige bookmakersider med kupon i højre side og mulighed for at finde de mest populære spil fra forsiden.

På forsiden i toppen kan du desuden se de aktuelle tilbud og kampagner, hvilket de er rimelig rundhåndede med. I venstre side kan du se aktuelle begivenheder og længere nede i venstre side kan du se øvrige sportsgrene begivenheder.

Udfyld odds kupon

Hjemmesiden er nem at navigere rundt i, og det er lige så nemt at udfylde en kupon. Du finder faktisk bare den eller de begivenheder, du gerne vil oddse på, og når du har indtastet dit odds, kan det ses på din kupon i højre side af skærmen.

Laver du flere forskellige odds, kan de alle ses på samme kupon, og det er let at ændre eller slette odds undervejs. Du kan desuden vælge, om spillene skal spilles som singlespil eller som kombinations- eller systemspil.

Ved kombinationsspil tilbyder Cashpoint at øge profitten. Den mulighed kan du se direkte i den gule boks på kuponen.

Udbetaling af gevinster fra Cashpoint

Udbetaling af gevinster kan foregå via samme kanaler som ved indbetaling. Typisk vil udbetalingen ske direkte til den kanal, du har brugt ved indbetaling, medmindre du foretager dig yderligere.

Ved udbetaling via betalingskort og bankoverførsel, tager det cirka 2-3 hverdage, før pengene står på din konto. Godkendelse af udbetalingen sker typisk samme dag, og den reelle overførselshastighed afhænger dermed af din bank.

Vil du gerne have pengene til rådighed med det samme, kan du vælge at bruge Skrill e-wallet. Ved udbetaling til Skrill, sker udbetalingen straks.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er den procent af indtægterne, bookmakerne tilbagebetaler i gevinster. I gennemsnit ligger tilbagebetalingsprocenten på 94-95% for danske bookmakere, hvilket også er tilfældet for Cashpoint.

I de store ligaer har Cashpoint dog en imponerende tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket ligger helt i top. Det gælder blandt andet Bundesligaen og La Liga.

Den høje tilbagebetalingsprocent vidner om, at Cashpoints odds ligger til den pæne side.

Live betting

Live betting er et af de nyere skud på stammen inden for betting. Førhen skulle du afgive dit væddemål inden kampstart, men med live betting kan du på udvalgte kampe oddse hele kampen igennem – til forskellige odds, der ændrer sig i takt med kampens udvikling.

Dén mulighed har Cashpoint også. Tidligere var de lidt bagud på mængden af live-kampe, men det er de kommet godt efter, og udvalget er nu nogenlunde som hos de største konkurrenter. Dog vil du formentlig opleve, at spilvarianterne stadigvæk halter lidt.

Allerede på forsiden kan du få et overblik over aktuelle livebettingkampe, men du kan naturligvis også finde kommende livebettingkampe under de forskellige sportsgrene.

Cashpoint kundeservice

Mens kundeservice tidligere har haltet lidt, da du kun kunne skrive e-mail og ofte med flere dages svartid, har Cashpoint nu for alvor oppet sig på det danske marked.

Nu kan du nemlig få fat i en dansktalende medarbejder via deres Live Support på alle hverdage mellem 8-17.

Du kan stadig skrive e-mails også, der nu besvares på dansk og med en væsentligt kortere svartid.

Det er en klar fordel at kunne få fat i en dansktalende medarbejder med kort varsel, når der er penge involveret. Her kan du få hjælp og vejledning, hvis du har behov for det – eller hvis teknikken driller.

Dansk licens

Cashpoint har dansk licens. Det betyder, at de er godkendt af den danske Spillemyndighed, der fortsat holder opsyn med dem. Men hvorfor er det en fordel?

I praksis er der to overordnede fordele ved at vælge en bookmaker med dansk licens:

 1. Du undgår fusk, da bookmakeren kontrolleres af Spillemyndigheden.
 2. Dine gevinster er 100% skattefri.

Det sker indimellem, at nye bookmakere uden licens indkassere en masse penge, men fusker med udbetalingerne, inden de bliver anmeldt for ulovlig virksomhed og lukket. Du risikerer dermed at miste en masse penge, hvis du vælger en bookmaker uden dansk licens.

For at gøre bookmakere med dansk licens attraktive, har man i Danmark valgt, at gevinster fra bookmakere med dansk licens er 100% skattefri. Det vil sige, at du får udbetalt 100% af dine gevinster – uden at skulle bekymre dig om at blive beskattet af beløbet.

Til gengæld skal du betale fuld skat af gevinster fra bookmakere uden dansk licens. Det vil sige, at du skal betale cirka 40% i skat – og gevinsten bliver dermed forringet væsentligt.

Derfor skal du heller aldrig lade dig lokke af høje odds fra udenlandske bookmakere uden licens. Du får nemlig kun glæde af 60% af gevinsten, og odds-forskellen gavner dig dermed ikke.

Hvem kan spille hos Cashpoint?

I Danmark er der pr. lov vedtaget, at du skal være fyldt 18 år for at kunne spille pengespil, herunder online sportsvæddemål. Det er ligeledes et lovkrav, at du skal verificere din bruger via NemId.

Da Cashpoint har dansk licens og dermed er underlagt dansk lovgivning, gælder begge dele også for brug af deres side.

Ifølge dansk lovgivning bliver du desuden udelukket fra online pengespil, hvis du er registreret i ROFUS. ROFUS er en frivillig registreringsside, hvor du kan registrere dig, hvis du ønsker at blive udelukket fra spil i en periode.

Det kan være fordi, du gerne vil have hjælp til at modstå fristelsen for en periode, men det er også for dig, der er i behandling for ludomani.

Er du registreret i ROFUS, kan du dermed ikke oddse hos Cashpoint.

Cashpoint mobilversion

Cashpoint har længe haltet efter ved kun at have en tysk app. Stort set alle de øvrige bookmakere på markedet har efterhånden længe haft en brugervenlig dansk app, så det har helt sikkert påvirket Cashpoints popularitet.

Nu har de så fået oversat app’en til dansk, så det er muligt at bruge den på farten, hvilket er et stort plus, der med sikkerhed øger antallet af danske spillere.

Derudover fungerer mobilversionen af hjemmesiden udmærket, og du kan i princippet sagtens bruge hjemmesiden fra mobil og tablet, hvis du foretrækker det.

Cashpoint anmeldelser

Cashpoint har ikke særlig mange anmeldelser på deres danske side på Trustpilot, og de få, der er, er en blandet landhandel. Dog lader de dårlige anmeldelser til at være en blanding af teknik, der driller, og manglende forståelse af spilbetingelserne.

Især omkring velkomstbonussen lader det til, at der opstår misforståelser. Alle bookmakere har et gennemspilskrav, der skal efterleves, før en eventuelt velkomstbonus udbetales. Cashpoint har et gennemspilskrav på 3 modsat mange af konkurrenterne, der forlanger et gennemspilskrav på 5.

I Tyskland er Cashpoint meget vellidt og anerkendt, og eftersom Cashpoint er godkendt og under opsyn af den danske Spillemyndighed, skulle foretagendet være i orden.

Fordele ved Cashpoint

Der er efterhånden mange fordele ved at vælge Cashpoint som én af dine bookmakingsider:

 • Velkomstbonus på op til 500 kr.
 • Dansk licens
 • Brugervenlig hjemmeside
 • App til mobil
 • Høje odds
 • Høj tilbagebetalingsprocent
 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Fokus på fodbold
 • Hurtig udbetaling

Der er rigtig mange fordele og stort set ingen ulemper ved at oddse via Cashpoint, så det er godt bud som værende én af dine favorit-bookmakersider.

Odds flere steder

Det er en rigtig god idé at udvælge 2-3 bookmakersider frem for kun at bruge én. Dels giver det mulighed for surebets og havlgarderinger, men det giver i lige så høj grad mulighed for at sammenligne odds hos forskellige bookmakere og spille dér, hvor oddset i den aktuelle kamp er bedst.

Selvom bookmakerne typisk lægger sig op ad hinanden rent oddsmæssigt, er der ofte små variationer, og indimellem er bookmakerne endda lodret uenige – og så kan der være mange penge at hente ved at vælge den “rigtige” bookmaker.

Én af de andre helt store fordele er, at du får en velkomstbonus alle de steder, du opretter dig (og spiller). Ofte er velkomstbonusser på op til 500 – 1.000 kr., og det er da værd at tage med, hvis du vælger et par forskellige bookmakere at have på hånden.

Kan du lide nichekampe og mindre kendte sportsgrene, er det også en fordel med flere bookmakere, der tilsammen giver et større udvalg. Alle bookmakere fører nemlig ikke alle de mindre kampe.

Hvad er en personlig indbetalingsgrænse?

Over de sidste år er der blevet pålagt en række restriktioner på online pengespil. Herunder at du blandt andet skal verificere din bruger via NemId. Et andet lovkrav er, at du skal sætte en lave personlig indbetalingsgrænse.

En personlig indbetalingsgrænse er en grænse for, hvor mange penge du kan indbetale på din konto om dagen/ugen/måneden. Grænsen er et udtryk for det, du reelt gerne vil spille for, så du ikke i kampens hede får spillet for mere, end du har/ønsker.

Du kan til enhver tid ændre din personlige indbetalingsgrænse på din konto, men det tager 24 timer, før ændringen træder i kraft. Det vil sige, at du ikke får glæde af ændringen i de aktuelle væddemål.

For nogle er det irriterende med en sådan grænse, mens det for andre redder økonomien. Uanset, hvad du synes om det, er det et lovkrav, som Cashpoint ikke kan fravige – og det gælder i øvrigt også for alle andre bookmakere med dansk licens.

Hvad er personlig limit?

Vinder du for meget, er det typisk en udfordring for dig, at du får en personlig limit. De fleste danske bookmakere kører med disse limits i ét eller andet omfang. Det vil sige, at hvis du har vundet for store beløb lidt for ofte, kan du blive pålagt en personlig indbetalingsgrænse i en længere periode.

Cashpoint bruger også disse personlige limits. Du kan dog typisk undgå dem ved at tilføje et kombinationsspil i ny og næ, da risikoen her er større.

Derudover kan du spille hos flere forskellige bookmakere, så du ikke centrerer dine spil hos én bookmaker. På den måde undgår du personlige limits, men kan stadig spille som du har lyst.

Bliver du pålagt en personlig limit hos Cashpoint, kan du dog stadig have glæde af deres relativt høje odds. Cashpoints spil er nemlig også at finde i kioskerne rundt i det landet, så hvis du finder et særligt fordelagtigt odds hos netop Cashpoint, kan du spille for et højere beløb fysisk end online, hvis du er pålagt en personlig limit.

Kan jeg være sikker på at vinde?

Det kan være fristende at oddse for at vinde sikre penge. Men i praksis er det ikke 100% en mulighed. Du kan lave relativt sikre væddemål og såkaldte surebets, men selvom en kamp ser ud til at være sikker, er det aldrig til at vide, hvordan den udvikler sig i praksis.

Du kan aflæse ud fra bookmakerens odds, hvor sikker en kamp er. Jo tættere odds ligger på hinanden for de forskellige kampresultater, des mere usikker er kampen. Meget lave odds på sejr til det ene hold tyder på en relativt sikker sejr.

Men det siger også sig selv, at jo lavere odds, des højere beløb skal du satse for at få en mærkbar gevinst ud af det. At spille på online sportsvæddemål er at gamble. I mange tilfælde vil bookmakerne have ret, men indimellem sker der noget uventet.

Derfor kan du i princippet aldrig være helt sikker på at vinde. Men hvis du følger bookmakernes odds og anbefalinger – og du desuden selv har sat dig ind i stoffet – vil du i mange tilfælde kunne spille relativt sikkert.

FAQ om Cashpoint

Har Cashpoint dansk licens?

Ja, Cashpoint er godkendt af den danske Spillemyndighed og har dermed dansk licens. Det betyder, at gevinster er 100% skattefri.

Får man velkomstbonus hos Cashpoint?

Ja, du får 100% i bonus op til 500 kr. Du skal dog efterleve gennemspilskravet på 3 x indsats og bonus for at kunne få udbetalt bonussen.

Kan man livebette hos Cashpoint?

Du kan godt livebette hos Cashpoint. På forsiden kan du se aktuelle livebets, og udvalget er efterhånden ret stort.