Odds forslag

Er du ny inden for betting? Eller vil du gerne have eksperternes bud på, hvad du skal satse på dagens kampe og sportsbegivenheder? Så finder du dagens odds forslag her! Vi har vores eget panel af odds-eksperter, som hver dag kommer med deres bud på, hvad der er det bedste odds på de kampe og andre sportsbegivenheder, der spilles i dag!

Dagens odds forslag

Her finder du vores eksperttipperes odds forslag til dagens kampe og sportsbegivenheder. Med listen ved din side er det nemt at få overblik og indsigt – og vælge de rigtige kampe at satse på. HUSK: Der kan være stor forskel på de faktiske odds hos de forskellige bookmakere. Derfor viser vi også altid, hvilken bookmaker der har det bedste odds på hvert enkelt udfald af kampen.

<liste med odds-forslag>

Derfor skal du spille det højeste odds forslag

Når du satser penge på en kamp, vil du naturligvis helst have det bedste afkast af din satsning.

Det får du ved at spille hos den bookmaker, som giver det bedste odds på det udfald af kampen, som du vil spille på.

Så udover odd-forslagene fra vores eksperttippere får du altid oplyst, hvilken bookmaker der har de højeste odds på det udfald af kampen, som du vil satse på.

Så har du allerede en konto hos den pågældende bookmaker, er det bare at gå ind og foretage satsningen.

Har du ikke en konto, kan du ofte finde en bonuskode til den pågældende bookmaker i vores bookmaker-oversigt. Så kan du få den bedste start hos den nye bookmaker, og få ekstra penge at spille for.

Hvordan kommer vi frem til vores odds forslag?

Hos Bookmakere.dk har vi et fast panel af eksperttippere, som hver dag går gennem dagens kampe, og kommer med deres anbefalinger til, hvad der er den bedste satsning på kampen.

Det er folk, som har stor erfaring. Både med de enkelte hold, turneringer eller sportsudøvere. Og med at spille om penge på sportsbegivenheder.

Alle vores odds-eksperter har gennemgået en streng udvælgelsesproces, hvor vi over en periode har modtaget og fulgt udfaldet af deres tips og anbefalinger.

Kun de eksperttippere, som er kommet med de bedste odds forslag i udtagelsesperioden, får lov til at komme med deres bud her på siden.

Det er din garanti for, at de odds forslag du finder her på siden, har den største sandsynlighed for at give dig en gevinst, når du spiller dem.

Større sikkerhed for gevinst

Med dagens odds forslag kan du basere dine egne satsninger på eksperternes udtalelser og anbefalinger. Det øger chancerne for en sejr.

Du kan naturligvis også vælge at udfordre vores eksperttippere og spille på det udfald, som du mener kampen får. For der er da ikke noget federe end at følge din egen mavefornemmelse, og vinde over alle eksperterne.

Det gør gevinsten endnu større – i hvert fald rent mentalt. Og så giver det meget større selvtillid, næste gang du satser på en kamp.

Hvem kan blive eksperttipper?

Det er ikke alle og enhver, der kan blive eksperttipper hos Bookmakere.dk.

Som allerede nævnt skal du vide en masse om den sportsgren, du vil komme med odds forslag til. Samtidig skal du over en periode på 4 uger være kommet med retvisende odds på kampene inden for dit ekspertområde.

Lyder det som dig?

Så hører vi gerne fra dig. For vi kan altid bruge flere odds-eksperter, som kan give vores brugere de bedste og mest pålidelige odds forslag til dagens kampe.

Er du endnu ikke tilmeldt en betting side kan du finde de bedste her.

unit systemet