Vores mission er at blive din foretrukne portal for live sportsresultater og betting odds

Om bookmakere.dk

bookmakere finder du en lang række spændende information omkring sportsbetting. Sportsbetting bliver mere og mere populært og der kommer hele tiden nye sportsgrene til, som man kan oddse på. Grundet vores store passion til betting, betting sider og ikke mindst de forskellige sportsgrene, valgte vi at få udviklet siden bookmakere.dk. Vi lavede hovedsageligt hjemmesiden, da vi syntes der manglede en ordentlig, opdateret og overskuelig oversigt over de kommende sportsevents. Derudover savnede vi, at have et godt sted at se, hvilken bookmaker der gav den højeste gevinst på et givent odds. Da odds svinger meget fra bookmaker til bookmaker fandt vi hurtigt ud af, at hvis vi kunne få udviklet et sådan værktøj, ville der være mange sjovere gevinster at hente ved at oddse på en sportskamp, hvis vi placerede vores bet hos den helt rigtige bookmaker.

Hvad kan man bruge bookmakere til?

Siden vi fik ideen til siden har den taget fart. Vi får hele tiden udviklet flere funktioner til siden, og denne tekst er derfor ikke udtømmende.

Først og fremmest kan man bruge bookmakere.dk til at finde de bedste bonusser, hvis man som ny spiller ønsker at oprette en profil hos en bookmaker. Vi har lavet en overskuelig liste, hvor du let kan se de mest populære danske bookmakere, samt hvilke kampagner de har lige nu.

Derudover kan siden bruges til at finde de kommende sportsbegivenheder og kampe. En ekstra feature til dette er, at vi viser dig, hvilken odds udbyder der giver det bedste odds for et givent resultat. På denne måde sikrer du at få mest muligt ud, hvis du skulle vinde på dit odds.

Er du på udkig efter et fritidsjob?

Vi leder konstant efter nye oddsere, til at hjælpe os med at generere godt indhold til vores side. Vi leder lige nu efter ekspert oddsere, som kan give deres besyv med til, hvilke kampe man bør spille på. En sådan artikel bør naturligvis indeholde dine analyser samt anbefalinger til kampe. Vi har ligeledes mulighed for at opsætte en ekspertprofil, så man hele tiden kan se om du er i plus eller minus på dine odds samt hvor stort et overskud du har genereret. Alt dette mens du bliver betalt.

Kunne du tænke dig at høre mere er du velkommen til at kontakte os på info@bookmakere.dk

Sådan tjener vi penge

Det er naturligvis ikke gratis at drive en portal – og slet ikke en som er i udvikling hele tiden, som bookmakere.dk er. Når du opretter dig igennem et af vores links på siden, kan i nogle tilfælde, tjene et beløb på dette.

Der kan ligeledes være aftaler, hvor vi tjener et beløb når du indbetaler til bookmakeren. Planen er, at når vi får flere besøgende på siden, skal disse beløber være med til at dække vores udgifter til siden.