Fodbold i dag

Hos bookmakere.dk finder du alle fodboldkampe de næste par uger. Vi matcher alle fodboldkampe op med de bedste odds fra de mest populære danske bookmakere. Vi leder løbende efter nye kampe til listen over fodboldkampe i dag, ligesom vi gerne tilføjer flere ligaer til listen. Kan du ikke finde den fodbold liga/turnering som du leder efter er du velkommen til at skrive til os, hvorefter vi måske vil tilføje den.

Find de fodboldkampe der spilles i dag

Er du i fodboldhumør og ønsker at spille på en kamp eller måske se den, men er i tvivl om hvilken kamp der er fedest i dag? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På Bookmakere.dk kan du se dagens sportsbegivenheder indenfor en række kategorier, såsom CSGO kampe, håndbold og ikke mindst fodbold. Kampene opdateres hver dag, men vi opdaterer samtidigt fremtidige kampe og altså ikke kun fodbold i dag.

Hvordan udvælges kampene til listen?

Fodbold i dag-listen opdateres ud fra nogle prædefinerede ligaer. Det vil sige at vi hver dag tjekker de enkelte ligaer for kommende fodboldkampe. Hvis vi finder en ny fodboldkamp som ikke er på listen, bliver den tilføjet. Vi bestræber os på at have det mest populære ligaer, men samtidigt også dem som danskerene er mest interesseret i.

Synes du at fodbold i dag listen er uoverskuelig, kan du sortere i ligaerne i venstre side af skærmen.

Hvor langt frem i tiden kan man se hvilke hold der spiller?

Som du ved opdateres listen dagligt, men hvor langt frem i tiden kigger vi om der er fodboldkampe i den givne liga, tænker du måske? Svaret er at vi ikke skiller på en dato. Vi opdaterer med andre ord listen så langt ud i tiden som muligt – hvilket betyder at hvis en kamp er planlagt, kan du se den i vores oversigt. Hvis du vil se kampe længere ude i tiden, kan du klikke på knappen ‘Vis mere’. Herefter bliver alle kampene vist for den valgte sportsgren og/eller liga.