Surebet calculator

surebet calculator

Oddser du for at tjene penge, er surebets en god finte at kende til – og endnu bedre: en surebet calculator, der sparer dig en masse tid og energi på udregninger. 

Surebet kaldes også arbitrage og safebet. Fælles for betegnelserne er, at du er sikret en profit. 

Hvad er surebet?

I nogle tilfælde er de forskellige bookmakere så uenige om udfaldet af en kamp, at der kan være sikre økonomiske fordele ved at spille på forskellige udfald af kampen hos forskellige bookmakere. Det kaldes for surebets. 

Surebets er typisk sikre bets i en relativt lille skala. Der er typisk ikke meget mere end 2-5% at hente, når surebets er bedst. Derfor kræver det en relativt stor indsats at sikre et stort udbytte. 

Hvordan bruges vores surebet calculator?

I stedet for selv at sidde og sammenligne odds hos forskellige bookmakere, kan du spare tiden med vores surebet calculator. Her indtaster du blot odds for de forskellige udfald af kampen, og så beregner vi forrentning og indsatsfordeling for dig – nemmere bliver det ikke.

Forretningen er den procentsats, du kan forvente at vinde ved at spille på dette surebet i henhold til anbefalingen. Spiller du for 1.000 kr., fordeler din indsats efter vores surebet calculator, og der er forrentning på 15%, kan du forvente at vinde 150 kr. 

Hvis der er tale om en h2h-kamp – altså en kamp, der ikke kan eller må ende uafgjort – skriver du blot 0 i X-feltet. 

Er det tilladt at spille hos flere bookmakere?

Der er i princippet aldrig noget i vejen for at spille hos flere forskellige bookmakere. Tværtimod er det typisk en ret god finte at gøre det. 

Bookmakerne – de forskellige spillesider – er konkurrenter. Lige så vel, som du kan handle i Rema1000 den ene uge og gå i Netto ugen efter, når tilbuddene er bedre dér, kan du også spille hos Bet365 den ene uge for at spille hos Unibet ugen efter. 

Fordele ved at spille hos flere bookmakere:

  • Du får velkomstbonus alle steder
  • Du får et bredere udvalg af fordele og kampagner
  • Du kan vælge bookmaker efter højeste odds
  • Du kan spille halvgardering til de høje odds
  • Du kan sikre profit med surebet

Tjek betingelser hos begge bookmakere 

Ønsker du at lave et surebet, gælder det om, at begge bets går igennem hos bookmakerne uden problemer. 

Hvis du først spiller på den ene spiller hos den ene bookmaker og efterfølgende ikke kan spille på den anden spiller hos den anden bookmaker, står du med et potentielt stort tab i stedet for et surebet. 

Derfor skal du være opmærksom på betingelser i forhold til indsats-limits hos begge bookmakere eller åbenlyse fejl i odds.

Hvis kampen afbrydes akut – for eksempel på grund af en skade hos én af spillerne i en badmintonkamp – skal bookmakerne hver især afgøre, hvorvidt de vil annullere eller fortsat godkende spillet. Hvis ikke bookmakerne handler ens, kan du igen risikere et stort tab. 

Vær opmærksom på “åbenlyse fejl”

At bookmakerne er meget uenige sker i ny og næ. Ikke tit, men en gang imellem. I så fald er det om at få lavet et surebet. 

Du skal dog være opmærksom på, at alle bookmakere tager forbehold for “åbenlyse fejl”. Hvis der er tale om en åbenlys fejl i oddset, har bookmakeren altså ret til at annullere de bets, der er foretaget til det odds.