Sådan holder du den perfekte FIFA-aften

Det populære fodboldspil FIFA udkommer hvert år, og samler fodboldfans over hele verden. Det spiller ingen rolle hvilket sprog man taler så længe man mestrer sit joystick, og både glæde og skuffelse er universelle følelser, som ikke er begrænset af vores sprog.

Her kommer en række fifs til optimering af din FIFA-aften. Lige fra valg af snacks, så man undgår fedtede joysticks, til inspiration i forhold til præmier, hvis du vælger at opbygge din FIFA-aften, som en turnering.

fifa

1. Struktur eller kaos

Første skridt til en vellykket FIFA-aften, er at beslutte sig for, hvorvidt man skal spille en turnering eller bare skiftes til at spille.

Fordelen med en turnering er, at I er sikre på at alle er lige, og at den bedste spiller vil få mest spilletid. En turnering kan også adskille den perfekte FIFA-aften, fra hverdagens mange små spil, og gøre denne aften til én, som vil sætte standarden for FIFA-aftener i din vennegruppe.

Vælg jeres respektive yndlingshold, og sæt turneringen i gang.

Hvis det hele skal være lidt mere festligt, kan I med fordel iføre jer merchandise for jeres valgte klubber.

2. Valg af snacks

Hvis I er til en klassisk snack, såsom chips, bør hver deltager medbringe eget joystick. Det er ikke fedt for den, som ligger stue til turneringen, at skulle bruge tid på at rense joysticks for fedtstofferne, som uundgåeligt vil være at finde på disse.

I stedet kan du servere diverse frugtsnacks. Enten frisk frugt, eller tørret. Med sundere snacks vil jeres energiniveau også være mere stabilt, og I kan hver især vise jer fra jeres bedste side. Klar til at få trofæet med hjem.

3. Alkohol eller ædru

Mange nyder at drikke alkohol til deres FIFA-aftener. Dette kan også have sine fordele, specielt i forhold til de sociale. Nye spillere i turneringen, som måske ikke kender alle deltagerne i turneringen, kan smide hæmninger, og glide nemmere ind i gruppen.

På det negative plan kan alkohol gå ud over seriøsiteten i jeres turnering.

Vores bedste råd er, at i tale om dette i vennegruppen og når frem til en fælles aftale, så alle deltager i turneringen på de samme præmisser.

4. Præmie

For at gøre det hele lidt mere specielt, kan I vælge at have en præmie til vinderen af turneringen. Denne præmie, kan både være af vandepokaltypen, altså et trofæ der går på omgang imellem turneringens vindere, eller det kan være en kontakt præmie.

Her kan jeres FIFA-aftener nemt gøres legendariske, hvis i eksempelvis vælger et fjollet trofæ. Gå sammen på jagt efter dette, eksempelvis på loppemarkeder, eller sæt en fra gruppen, til at gennemsøge internettet for underlige trofæer.

En mere uformel præmie, er kontanter. Her kan alle turneringens medlemmer bidrage med et aftalt beløb til puljen, som herefter går til aftenens vinder.  Hvis I er mange, kan selv små beløb ender med en pulje, som er værd at gå benhårdt efter.

På begge måde vækker i jeres konkurrencegen til dåd.

Hertil må håneretten naturligvis ikke glemmes, da denne nærmest er en præmie i sig selv. Husk altid stoppe mens legen er god, og ingen er kede af det.

It`s in the game

Vil du hellere oddse på FIFA kampe? Vi har samlet de bedste bookmakere, hvor du kan spille på alt lige fra FIFA til CS:GO.