Hvad er Cash out?

Cash out giver dig mulighed for at lukke dit bet på en kamp, inden den er slut – og få pengene tilbage i forhold til, hvordan kampen ser ud på det tidspunkt, hvor du vælger cash out. Det kan redde dig fra at miste alle dine penge. Eller give dig en ekstra gevinst i forhold til kampens endelige resultat. Læs med, og bliv klogere på, hvornår cash out fungerer.

cash out

Med cash out bliver det mindre risikabelt at spille hos bookmakeren.

Cash out giver dig nemlig mulighed for at lukke dit bet på kampen, før den er slut. Hvor stor del af din satsning, du får tilbage, afhænger dog af, hvordan oddsene er på de to hold er på det tidspunkt, hvor du vælger at bruge cash out-funktionen.

Hvem tilbyder cash out?

Cash out tilbydes af stort set alle de bookmakere, som har licens til at udbyde betting herhjemme. Så du har sikkert allerede bemærket muligheden hos den bookmaker, du plejer at bruge.

Men det er ikke altid, det er muligt at udnytte muligheden. Ændrer odds sig f.eks. drastisk, inden bookmakeren har nået at behandle din anmodning, bliver den afvist.

Hvordan fungerer cash out?

Lad os tage et par eksempler på, hvad du får udbetalt med cash out, alt efter hvordan kampens odds er på det tidspunkt, hvor du bruger funktionen.

Lad os sige, at du har lavet et bet på Brøndby og FCK, der står til odds 3.60.

Brøndby fører

Et kvarter inde i anden halvleg vælger du at bruge cash out-funktionen. På det tidspunkt fører Brøndby med 1-0.

Derfor får du mere udbetalt med cash out, end du har spillet på kampen, fordi du står til at vinde væddemålet.

FCK er foran

Men hvad nu, hvis det er FCK, som er foran med 1-0 på det tidspunkt?

Så får du mindre udbetalt, end du har satset, fordi du står til at tabe dit væddemål.

Hvornår skal du vælge cash out?

Altså kan du bruge cash out til at forhindre, at du mister hele din satsning, hvis dit vinderhold står til at tabe.

Men du kan også redde dig en højere gevinst, end kampen ser ud til at give. F.eks. hvis Brøndby er foran og får en mand udvist i midten af 2. halvleg. Det sætter dit væddemål under samme pres, som FCK vil lægge på Brøndby for at udligne og komme foran, så de vinder.

Hvad er automatisk cash out?

Nogle bookmakere udbyder såkaldt automatisk cash out. Det betyder, at du kan angive et beløb, som du vil være tilfreds med at vinde på den pågældende kamp.

Bliver det på et tidspunkt i kampen muligt at opnå den udbetaling, vil bookmakeren automatisk udbetale beløbet og lukke dit spil.

Hos enkelte bookmakere er det også muligt delvist at lukke spillet. Det betyder, at spillet ikke lukkes, før kampen er slut. Altså kan du vente til sidste sekund af kampen med at beslutte dig for, om du vil have cash out-beløbet udbetalt eller hellere gå med din oprindelige satsning på kampens udfald.

Få mere ud af dine væddemål med cash out

Vælger du at bruge cash out på dine væddemål, reduceres risikoen ved at spille. Derfor er det altid en god idé at bruge cash out på de bets, som du er mindst sikker på.

Læs mere om odds her