Betvalue beregner 

Formålet med odds er for de fleste at generere et positivt overskud. Det har heldigvis aldrig været nemmere, for du kan få hjælp til at lave et personligt betvalue lige her. Det er en almindelig kendt taktik at spille på betvalues; kampe hvor din personlige chancevurdering er bedre end bookmakerens odds. Om det er tilfældet, kan du nemt og hurtigt se via beregneren nedenfor. 

betvalue

Hvordan virker beregneren?

I beregneren nedenfor kan du indtaste din personlige chancevurdering og de officielle kampodds for at udregne betvalue for de forskellige udfald af kampen.

Anbefalingerne taget i betragtning bør du spille på det resultat, der har den højeste betvalue. Dog kun hvis denne er over 100. Alternativt bør du droppe at spille på kampen.

Når du bruger beregneren, skal den samlede chancevurdering give 100%. Det vil sige, at du skal vurdere chancen for at vinde, at tabe og at spille uafgjort, og at de procentsatser tilsammen skal give 100%.

Hvad er valuebet?

Ved et valuebet – også kaldet et betvalue – er bookmakerens odds sat for højt i forhold til din personlige chancevurdering. Det kan man lave en beregning af ved at gange din personlige chancevurdering i procent med det officielle odds.

Hvis resultatet giver over 100, er der tale om et valuebet. Er resultatet under 100, bør du ikke spille på kampen.

Det handler altså i høj grad om din personlige overbevisning af kampens udfald. Spændet derimellem er det valuebet, du kan beregne. Du kan benytte valuebet metoden hos de fleste betting sider.

Eksempel på udregning

Du kan bruge beregneren til hurtigt og nemt at udregne forskellige betvalues. Det gør det nemt at gennemskue, hvorvidt du bør spille på en given kamp eller ej.

Nedenfor får du to eksempler på en udregning.

Eksempel 1:

Bookmakeren har sat odds på 2,60 på en hjemmesejr. Du vurderer, at chancen, for at holdet vinder kampen, er på omkring 30%.

Betvalue på denne kamp er følgende: 30% x 2,60 = 78

Da betvalue er under 100, bør du undlade at spille på kampen, såfremt du kun vil spille på valuebets.

Eksempel 2:

Bookmakeren har sat odds på 2,60 på en hjemmesejr. Du vurderer, at chancen, for at holdet vinder kampen, er på omkring 70%.

Betvalue på denne kamp er følgende: 70% x 2,60 = 182

Da betvalue er over 100, er der tale om et valuebet, og du bør spille på kampen.

Find de bedste danske bookmakere her eller læs mere om odds generelt.